1. 00:01
 2. 06:35

  Reggeli Monitor Imre Lőrinccel

  Már csak egy évtizedig fenntartható a jelenlegi magyar nyugdíjrendszer. A Reggeli Monitorban az okokról is beszél majd a nyugdíjszakértő, a Franciaországi nyugdíjreform miatt kitört tüntetések apropóján. Mivel továbbra is zajlik Ukrajnában a honvédő háború, a szakértőt arról is megkérdezzük, hogy a lengyel és szlovák kormány által felajánlott MIG 29-esek hogyan befolyásolhatják a háborút. Szó lesz a tavaly óta jelentősen megdrágult a húsvéti sonkáról, és a húsipar szereplőinek várakozásairól is, és arról is beszámolunk, hogy javította világgazdasági növekedési előrejelzését az OECD, és arról is, hogy Európa sereghajtói között van Magyarország a vállalkozások digitalizációja terén. Vendégünk lesz az Equilor pénzügyi innovációs vezetője, aki a devizapiaci kilátásokról, a Bankcsődökről, és arról is beszél majd, hogy miben más a helyzet most, mint 2008-ban? Az Mfor-Privátbankár.hu munkatársával pedig sok más mellett a magyarországi építőanyag ipar helyzetéről, és a készülő építési törvényjavaslat miatt kitört óriási szakmai felzúdulásról is beszélget majd a műsorvezető, Imre Lőrinc.

  Belehallgatás:
 3. 11:05
 4. 13:05
 5. 15:05

  ReBrief

  A reBrief hírei között szó lesz a TikTok változásairól, a Dreher és a Yettel nőnapi kampányairól, valamint az ügynökségi népszámlálásról. A szpotszemlében a CBA szaxis pasija és a Zing Burger új, növényi alapanyagokat tartalmazó burgerének szpotja a témánk. A műsor második felében a reklámokban használatos sztereotipizált karakterekről beszélgetünk – vendégünk Bodnár Bence kreatív stratéga lesz. Várja Önöket a műsorvezető, Marosi Viktor, valamint a Mediator két munkatársa: Tóth Gergő szövegíró és Dankó Bence vezető stratéga.

  Belehallgatás:
 6. 15:35
 7. 16:05
 8. 16:35
 9. 18:05

  Hétfő - Egy nő

  Bánhegyi Zsófia, a Szerencsejáték Zrt. kereskedelmi igazgatója. A műsorvezető Kutasi Judit.

  Belehallgatás:

 • Ismét bekerült a nemzetközi top100-ba a Zeneakadémia

  Megőrizte előkelő helyét a hazai intézmény. Az egyik legismertebb felsőoktatási rangsor, a brit Quacquarelli Symonds (QS) most publikált nemzetközi szakterületi rangsora (Rankings by Subject 2023) öt nagy tudományág 54 szakterületén méri össze a világ csaknem 1600 egyetemét.

Friss hírek