1. A Nap Vendége

  Szalai Piroska, bér- és munkaerőpiaci szakértő, az NKE tanára.

 2. BorMárka

  Gál Márk, Zilai Zoltán és Antal Gábor

 3. Egészségkód

  Marosi Viktor

  Az Egészségkódban előbb egy olyan diagnosztikai módszerről beszélünk, amely vérből segít megállapítani a vastagbél daganatos megbetegedését. A vendégünk Póda Tamás, A SYNLAB Hungary kereskedelmi és marketing igazgatója lesz. A második részben a gyermekkori diabéteszről Dr. Tóth-Heyn Péterrel, a Semmelweis Egyetem Gyermekgyógyászati Klinika igazgatóhelyettesével beszélgetünk, koncentrálva a nemrég felfedezett MODY 3-as típusú cukorbetegségre. Állandó vendégünk Kovács Róbert, a Semmelweis Egyetem Prémium Üzletág vezetője.

 4. Fintech Világa

  Érczfalvi András

 5. Gyűjtő

  Gereben Kata

 6. Hazai Pálya

  Lakatos László

 7. Hétfő - Egy nő

  Ugron Zsolna író, kommunikációs szakember, újságíró. A műsorvezető Kutasi Judit.

 8. Hétvégi Menetrend

  Somody Evelin

 9. Hungarikum Értéktár

  A „Hungarikum Értéktár” összesen 71 hungarikumra, nemzeti kincsre hívja fel a figyelmet. A műsor az Agrárminisztérium Hungarikum pályázatának keretében a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány és a Trend FM együttműködésében valósult meg. A 2-3 perces hanganyagok felmondásában részt vettek: a Budapest XX. kerületi Kossuth Lajos Gimnázium diákjai, Lévay Lili, Fazekas Nikolett, Kiss Nanett, Országh Tamara, Kiss Boglárka, Egervári Dorka, Ambruzs Kinga, Csorja Kata, Balogh Janka, Dúzs Dániel, Hornyák Péter, Abonyi Eszter, Szilasi Szonja, Farkas Gergő, Hegyi Nándor; a Károly Róbert Álalános Iskola diákjai, Vágó Imán Dóra, Vágó Amira Anna; a Szent István Gimnáziumtól Szűcs Adél; a Budapest XIII. kerületi Gárdonyi Géza Általános Iskolától Szűcs Léna; a Middlesex' University hallgatójaként Bozzay László, illetve a Trend FM részéről Imre Lőrinc.

 10. iFater

  Fekete Gábor és Pápai Péter

 11. IoT Zóna

  Imre Lőrinc

 12. Jövőnk Világa

  Érczfalvi András

 13. Kapcsolódjunk

  A Kapcsolódjunk! mai adásában a bécsi Svung színház rendezője, Rick Zsófi lesz a vendégünk, aztán egy AI filmfesztiválra invitálja hallgatóinkat Sallai Ervin. A Bábszínház irodalmi vezetője, az Időfutár sorozat és több más bestseller szerzője Gimesi Dóri is itt lesz velünk, vele új bemutatókról, egy rendhagyó Hamupipőkéről és a Krabatról is beszélgetünk, Gáspár Róbert pedig a gyógyszerkutatás rejtelmeibe avatja be hallgatóinkat. Várja Önöket a műsorvezető: Kalmár András

 14. Karácsonyi zenei válogatás

  Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánunk minden hallgatónknak!

 15. Kriptoverzum

  Rohamosan fejlődött az elmúlt években a kriptopiac. Az áttörést talán a 2017-es év hozta, azóta egyre többen ismerkednek meg a decentralizált világ lehetőségeivel, szabályozói oldalról is egyre aktívabbak az országok, és a hagyományos pénzintézetek is elkezdtek kriptós szolgáltatásokat nyújtani. A Mosaic Alpha kriptokereskedési platform és a blokklánc alapítójával, Vidákovics Attilával Andor-Tóth Anna beszélget.

 16. Lélektér

  Gábor-Vígh Vanda

 17. Menni-Enni

  Buza Sándor

 18. Mentor gazdasági reality

  Érczfalvi András

 19. Monitor Nagy Károllyal

  Nagy Károly

  Karbonsemlegessé alakítja működését a Vajda-Papír az évszázad közepére. Az elmúlt 10 évben mintegy 40 milliárd forintot fordítottak arra, hogy a higiéniai papír gyártása és a cég üzemeltetése a legkörnyezetkímélőbb, fenntartható technológiákkal valósulhasson meg. A csomagolóanyagoknál 60 százalékra emelik az újrahasznosított anyagok arányát, viszont higiéniai papírterméket, energiatakarékossági okokból, csak telepített erdőkből származó cellulózból gyártanak. A 13 órai hírösszefoglalóban kiemelten foglalkozuk majd azzal is, hogy több pénzintézet emelte az ügyfelek számára a bankolási költségeket. Elmondjuk, hogy milyen mértékben, illetve azt is, hogy mire érdemes figyelni az esetleges bankváltáskor. Várja Önöket a szerkesztő-műsorvezető, Nagy Károly.

 20. Nagytotál

  Péller András

 21. Online Trendek

  Érczfalvi András

 22. Pozitív Energia

  Varjú Frigyes

 23. ReBrief

  Marosi Viktor

  A reBrief hírei között a kataszterekbe rendezett plakáthelyekről, a BKK bliccelés elleni kampányáról, valamint a brit Lidl employer branding kampányáról beszélünk. A spotszemlében a Yettel új spotsorozata és a Hyundai Ioniq 5N-hez készült tartalommarketing a témánk. A műsor második felében Sztaniszláv András, a Magyar PR Szövetség elnöke, az ICCO frissen kinevezett interim vezérigazgatója lesz a vendégünk. Várja Önöket a műsorvezető, Marosi Viktor, valamint a Mediator két munkatársa: Dankó Bence vezető stratéga és Tóth Gergő reklámszövegíró.

 24. Reggeli Monitor Imre Lőrinccel

  Imre Lőrinc

  A realitás és a fantázia felhői. Kétarcú Reggeli Monitor elé nézünk. Egyrészről megmaradunk az adatok kézzelfogható világában, másrészről viszont a mozgóképek birodalmába is elkalauzoljuk Önöket. Ilyen formán lesz szó a tavalyi év GDP és építőipari mutatóiról, de a hazai és globális filmpiac trendjeiről is. Ezután beárazzuk a Fradi EkL-esélyeit és ezúttal sem maradunk a tőzsde legfrissebb hírei nélkül. És hiszik vagy sem; ez még nem minden! Tartsanak a műsorvezetővel, Imre Lőrinccel!

 25. Reggeli Monitor Németh Lászlóval Adásban

  A merészebb lépést választotta a Magyar Nemzeti Bank: 100 bázisponttal csökkentette az alapkamatot. Elemezzük a döntést. A forint egyébként nemcsak az MNB kamatcsökkentései miatt gyengülhet az idei évben - erről már az iBanFirst stratégiai tanácsadója beszélt. Nehéz helyzetben vannak a gazdák a gabonaföldeken: óriási pocokinvázió kezdte el pusztítani az egyébként is csak közepesnek ígérkező termést. Majd kissé eltávolodunk a hazai eseményektől: Horvátországban ugyanis visszaállítanák a kötelező sorkatonai szolgálatot, válaszul Szerbia hasonló lépésére. Magyarországot is elérheti ez a tendencia? De szó lesz Oroszországról is, ugyanis a belső ellátási gondok miatt a háborúban álló ország fél évre megtiltja a benzinexportot. Hátrányosan érintheti mindez Európát? Ha velünk tartanak, kiderül az is, hogy miért veszi célba egyre több orosz menekült Dél-Koreát? Főleg Ukrajnával kapcsolatos ellentétek terhelik a V4-ek együttműködését. Hosszú idő után most Prágában találkozott a négy kormányfő. És nem mehetünk el szó nélkül amellett sem, hogy az előválasztási kampány finisébe érkezünk az Egyesült Államokban. A műsor végén pedig egy csipetnyi kultúrával is készülünk: azt a kérdést járjuk körül, hogy miért érthető nehezen a mai hallgatók számára Bartók Béla művészete? Tartsanak velünk, várja Önöket a műsorvezető, Németh László!

 26. Reggeli Monitor Szűcs Péterrel Következik

  A mesterséges intelligencia lesz a mai Reggeli Monitor homlokterében. Elképesztő tőzsdei tempót diktálnak ugyanis azok a vállalkozások, amelyek sikeresen alkalmazzák a technológiai vívmányt. Ugyanakkor az újdonságnak árnyoldala is van, ez pedig a hangklónozás. Ne ijedjenek meg, ha eddig nem hallották a kifejezést, mi is még csak ismerkedünk vele. Ha M.Szűcs Péterrel tartanak, Önök is megtudhatják, mi fán terem. Aztán lesz itt még külpolitika, repülőgép ipar és persze gazdaság, minden mennyiségben. Ne maradjanak le!

 27. Siemens-világ

  Siemens-világ

  Az e-töltés kényelmetlen kérdései és kényelmes megoldásai - Rohamtempóban nő az utakon közlekedő elektromos járművek száma, ami az egyéni felhasználók mellett a flottaüzemeltetőket is új kihívások elé állítja. Milyen fenntarthatósági elvárásoknak kell megfelelniük? Hogyan lehet optimalizálni egy flottányi jármű töltési idejét? Mikor térül meg a beruházás? De a nagy kérdések mellett ott vannak az apró fontosak is, amelyektől kényelmes lesz az e-töltés. Például, hogyan kerülhető el egy buszdepóban a botlásveszély, ha mindenhol töltőkábelek vannak? Hogyan kell az e-töltőállomásokat áramtalanítani veszély esetén? Milyen adatokat lát az üzemeltetést végző munkatárs, és kaphat-e testre szabott értesítéséket akár a mobiljára is a töltőkről? Hogyan lesz akadálymentes az e-töltők használata? Ezekről és az e-töltés megannyi izgalmas részletéről hallhatják a legújabb epizódot Négyesi Szilárddal, a Siemens Zrt. szakértőjével.

 28. Sportérték Imre Lőrinccel

  Imre Lőrinc

  A házigazda Elefántcsontpart győzelmével ért véget az egy hónapig tartó afrikai futballünnep, az Afrikai nemzetek kupája. A döntőben Nigéria válogatottját múlta felül Emerse Fae együttese, amely rendkívül kalandos úton jutott el a végső diadalig: a csoportkörből például éppen hogy, csak jókora szerencsével jutott tovább a csapat. A Mesebeli Afrika nevű Facebook-oldal alapító-szerkesztőjével, Miskolczi Andrással beszélgettünk. Miként beszámolunk arról is, hogy Magyarország története során először rendezett gyeplabda Európa-bajnokságot, természetesen a hazai csapattal a fedélzeten. Várja Önöket a műsorvezető, Imre Lőrinc.

 29. Szenzor

  Khell Bogdán - Bodnár Csaba

 30. Trend Night Bukovszky Józseffel

  Bukovszky József

  A hét minden éjszakáján jelentkezik a Trend FM különleges zenei válogatása, a Trend Night. Bukovszky József zenei szerkesztő igazi különlegességeket mutat be itthonról és külföldről. Főszerepben a Trend FM kedvencei, nagyrészt olyan felvételekkel, amelyek nem forognak más hazai rádióban.

 31. Trend Night Bukovszky Józseffel

  Bukovszky József

  A hét minden éjszakáján jelentkezik a Trend FM különleges zenei válogatása, a Trend Night. Bukovszky József zenei szerkesztő igazi különlegességeket mutat be itthonról és külföldről. Főszerepben a Trend FM kedvencei, nagyrészt olyan felvételekkel, amelyek nem forognak más hazai rádióban.

 32. Tudatos Fogyasztó

  Érczfalvi András

  Tartósak-e a modern háztartási berendezések? Miben érdekeltek a gyártók?

 33. Világjáró Magazin

  Szabó Virág és Almásy Gyula

  Hogyan vágjunk bele a nagyobb utazásba kisebb gyerekekkel? Hány poggyászt vigyünk magunkkal? Milyen extrákkal készülnek a gyerekeknek a repülő- és hajótársaságok? Milyen buktatók és kalandok lehetnek? Ha családbarát turizmus, akkor a másik oldalon a felnőttbarát szállodák, hajóutak sem maradhatnak ki a sorból!