A Trend FM honlapja, a www.trendfm.hu a Műsor-Hang Zrt. tulajdona, szellemi terméke, védjegye. Az internetes újságon megjelenő cikkek, hanganyagok, adatok, fejlesztések, design a Műsor-Hang Zrt. tulajdonát képezik, ezek felhasználásról kizárólagosan rendelkezik. Felhasználásukhoz, akár linkként vagy logóként a Műsor-Hang Zrt. hozzájárulása szükséges.

A Trend FM honlapjának tartalma szerzői jogvédelem alá esik a Műsor-Hang Zrt. ezekkel összefüggésben minden jogot fenntart.

A Műsor-Hang Zrt. előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a tartalom egészét vagy egyes részeit bármilyen formában reprodukálni, átruházni, terjeszteni vagy tárolni. A honlapon közzétett cikkek, fotóművészeti alkotások, hanganyagok, videók, egyéb szerzői művek csak a szerző, a kiadó írásbeli engedélyével többszörözhetőek, közvetíthetőek a nyilvánosság felé, tehetők közzé  a különböző médiumokban. Ezen nyilatkozat a szerzői jogról szóló 1999.évi LXXVI. törvény 36.§ (2)bekezdésében foglaltak szerinti tiltó nyilatkozatnak minősül.