A Trend FM Internetes Újság  folyamatosan, a nap 24 órájában nyújtja szolgáltatásait.

Szerkesztői arra törekednek, hogy az általuk megjelenített információk minden formája (hírek, cikkek, elemzések, riportok, műsorok és egyéb hanganyagok, video-tartalmak stb). minden szempontból a lehető legjobban szolgálják a felhasználók tájékoztatását. Ezzel együtt a szerkesztőség felhívja a felhasználók figyelmét arra, hogy a internetes újságon elérhető linkek, idegen internetes források tartalmáért,  illetve az azokon fennálló  jogok tekintetében felelősséget nem vállal. A Trend FM Internetes Újság nem felel a linkekben előforduló márkanevek, védjegyek használatáért, valamint azért, ha egy máshol készült tartalmi szolgáltatás sérti bárki hitét, ízlését, meggyőződését. Az internetes újságon megjelent információk további felhasználásáért a felhasználó felel. A Trend FM Internetes Újság  nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott vagy publikált anyagokért, melyekhez a Trend FM Internetes Újság kapcsolódik. A  szerkesztőség  a külső forrásokból származó adatok és információk pontosságáért és valódiságáért felelősséget nem vállal, az esetlegesen ebből eredő veszteségek vagy károk rendezésére nem kötelezhető.  Szolgáltatásaink számos olyan kapcsolódási pontot (linket) tartalmaznak, amely más szolgáltatók oldalaira vezetnek.  Ezen szolgáltatók adat- és információvédelmi gyakorlatáért ugyancsak nem vállalunk felelősséget.

A kiadó és a szerkesztőség mindent megtesz azért, hogy a Trend FM Internetes Újság kiváló műszaki színvonalon szolgálja a felhasználókat. Nem garantálja azonban, hogy a internetes újsághoz való hozzáférés, a hanganyagok minősége folyamatos vagy hibamentes lesz, így nem tehető felelőssé azokért az esetleges károkért, amelyeket a internetes újságon szereplő adatokhoz és információkhoz való hozzáférés előre nem látható, átmeneti szünetelése okoz, illetve melyeket a site közvetítésével letöltött digitális adatok okoznak.

A Trend FM Internetes Újság jogosult a külön megfogalmazott moderálási elvek alapján a fórumról és az olvasói hozzászólások közül a nem kívánatos hozzászólásokat és kérdéseket, illetve témaköröket eltávolítani.

Adatvédelem:

A Trend FM Internetes Újság célja, hogy a látogatók számára a lehető leghasznosabb információk elérését tegye lehetővé. Ehhez a szerkesztőség a felhasználóktól, az önkéntesség elvét tiszteletben tartva, esetenként információkat kér. A Trend FM Internetes Újság gondoskodik arról, hogy szolgáltatásai révén a felhasználókról megszerzett adatok felhasználása megfeleljen a mindenkor hatályos magyarországi jogszabályoknak.

Minden adat vonatkozásában az üzemeltető a legnagyobb biztonság elérésére törekszik, így ezen adatok harmadik fél részére nem elérhetőek. Egyéb adatokat (név, cím, telefonszám) az üzemeltető kizárólag a nyereményjátékokban használ fel, harmadik fél részére nem adja át. Ez utóbbi adatok a webről nem érhetőek el. Kérésre ezen adatok törlésre kerülnek.