1. 05:35

  Reggeli Monitor Imre Lőrinccel

  Egyre nagyobb veszélyt jelentenek a megtévesztő e-mailek és SMS-ek, ezért a Reggeli Monitorban foglalkozunk a védelmet jelentő megoldásokkal is, de szó lesz arról is, hogy a romló gazdasági körülmények miatt tömegesen szüntetik meg lejárat előtt a nyugdíj- és életbiztosításaikat a magyarok. Beszámolunk arról is, hogy minden várakozást felülmúlt az első hétvégén tapasztalt érdeklődés a felújítást követően újra megnyitott a nagyvázsonyi Kinizsi-várban, és arról is, hogyan osztották fel tavaly a magyarországi Médiatortát a különböző orgánumok. Természetesen szakértő segítségével elemezzük a kínai és az orosz elnök tárgyalásairól szóló híreket és bejelentéseket, az Equilor Befektetési Zrt szenior elemzője a várható FED döntésről is beszél majd, és az Erste Befektetési Zrt elemzőjével nyitja a tőzsdét a műsorvezető, Imre Lőrinc.

 2. 09:35
 3. 10:05
 4. 11:05
 5. 12:05
 6. 12:35
 7. 13:05
 8. 13:35
 9. 14:05

  Világjáró Magazin

  Jordánia a legnépszerűbb kulturális úti célok közé tartozik. Az ókori sziklavárost, Petrát a világ hét új csodája között tartják számon. A mai adásban arról is szó lesz, hogyan érdemes a rendkívül változatos kősivatagokat és a Rum vádit, vagyis a Hold völgyét felfedezni, de a Holt-tengeri fürdőzés és a forró vizes zuhatagok sem maradhat ki a sorból. Sőt, az is kiderül, hogy milyen is a beduin kávé, miért fontos elfogadni, és hogyan jelezhetjük, ha már nem kérünk újabb csészével.

 10. 14:35
 11. 15:05
 12. 15:35
 13. 17:05

  A Nap Vendége

  Juhász Péter, a Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség főtitkára. A műsorvezető Mezei Dániel.

 14. 18:05
 15. 23:05

A mai nap műsorai

 • Lassan talál magára az európai ingatlanpiac – Stagfláció jöhet az USA-ban?

  A Vonovia nevű német tőzsdei cég az európai ingatlanpiac egyik lakmuszpapírja. A vállalat teljesítményéből az látszik, hogy a korábbi magas inflációval és magas kamatokkal terhelt időszak után kilábalóban van az európai lakásbérleti piac. Akár jelentős emelkedés is várható a részvényeinél, ha tovább javul a gazdasági helyzet Németországban, Svédországban és Ausztriában. Közben csendesedik az amerikai infláció, de lehet, hogy csak decemberben érkezik majd a kamatcsökkentés. A befektetők már az amerikai gazdaság lassulásától és egy esetleges stagflációs állapottól tartanak.

Friss hírek