1. 00:01
 2. 06:35

  Reggeli Monitor Imre Lőrinccel

  Már csak a távoli országokból származó vendégmunkásokkal kezelhető az akkut munkaerőhiány Magyarországon. A Reggeli monitorban arról is szó lesz, hogy melyik országból jönnek öntödei munkások, és miért? Szó lesz arról is, hogy minimum öt-hatszoros áron kötöttek energiaszerződést a magyar kereskedelmi vállalkozások, de nem csak a rezsiárak elszállása miatt zárnak be a kisboltok, és arról is, hogy már a rezsiszabályozás változása is beindította az energiatakarékosságot, és hogy Magyarország regionális vezető szereplővé válhat a dróniparban. A független piaci elemzővel megbeszéljük, hogy az infláció, a kamatemelések, és a recesszió hármas szorításában mi a jó stratégia? A Novekedes.hu munkatársával, hogy az akadályok ellenére miért lesz muszáj bevezetni a négynapos munkahetet, az Equilor pénzügyi innovációs vezetőjével nyitjuk a tőzsdét. Várja önöket a műsorvezető, Imre Lőrinc.

  Belehallgatás:
 3. 10:35
 4. 11:05
 5. 13:05

  Monitor

  Hiába zártak forgalom szempontjából viszonylag jó szezont a hazai fürdők, az energiaárak sokszorózódása miatt komoly gondok jöhetnek még idén az ágazatban. Az október elején lejáró gázszerződések nehéz helyzetbe hozzák a fürdőket. A jövő év első felében a fürdők harmada, vagy akár a fele is bezárhat pár hónapra. A legkorszerűbb energetikai kialakítással rendelkező ingatlanok felé tolódott el a kereslet a prémiumkategóriában is. A régebbi, műszaki szempontból nagyobb átalakításra szoruló ingatlanok tulajdonosai számára a bérbeadás jelenthet kedvező megoldást, szakértők szerint nem várhatóak további, jelentős áremelkedések ezen a területen. Brutális lett az államháztartási hiány augusztusra, de év végére az adóbevételekkel kiegyenesedhet a költségvetés. Az összes hulladéknak körülbelül 0,01 százalékát teszik ki a cigarettacsikkek, de ez a kevés is súlyosan szennyezi a környezetet. A legfrissebb tőzsdei- és devizapiaci információkkal várja Önöket Nagy Károly.

  Belehallgatás:
 6. 15:05
 7. 16:05
 8. 16:35
 9. 17:15
 10. 18:05

  A Nap Vendége

  Forintos-Szűcs Anita, a Magyar Divat & Design Ügynökség általános vezérigazgató-helyettese. A műsorvezető Szajlai Csaba.

 11. 19:05

A mai nap műsorai

 • A balesetek elkerülése érdekében erre figyelmeztet az FKF

  Hétvégén két Duna-híd mosásával folytatják a budapesti őszi nagytakarítást. A társaság kiemelten kéri a gépjárművezetőket, valamint a járdán kerékpározókat, hogy közfeladatot ellátó munkatársaik testi épségének védelme és a biztonságos feladatellátás érdekében a munkaterületek mellett fokozott figyelemmel, körültekintően közlekedjenek!

Friss hírek