1. 00:01
 2. 06:35

  Reggeli Monitor Imre Lőrinccel

  Az LNG-alapú fuvarozás lesz hosszútávon az egyik legversenyképesebb környezetbarát alternatíva - állítja az Arelgas ügyvezetője. A gázüzemű-közlekedés szakértő szerint jelenleg az európai gáztőzsdén hisztéria zajlik, és az annak nyomán kialakult, irreálisan magas árak most nem kedveznek az LNG hajtás terjedésének. Részleges mozgósítást jelentett be Vlagyimir Putyin. Az orosz elnök szavai alapján egyelőre azok a tartalékosok kapnak behívót, akiknek van valamilyen katonai múltjuk és használható katonai tapasztalattal rendelkeznek. Ez plusz 300 ezer orosz katonát jelenthet az ukránok ellen. A kérdés az, hogy hetek vagy akár hónapok, amíg az új tartalékosok kiképzése megtörténik és alkalmasak lesznek a bevetésre. A benzin és gázolaj piaci és hatósági ára közötti különbség megfordulhat az ősszel, így előállhat olyan helyzet, hogy a hatósági árplafon magasabb literenkénti díjat jelent a piaci áraknál. A kisebb kutak csak ebben reménykednek egyelőre, a globális gazdasági recesszió most úgy néz ki, hogy letöri az árakat. Az árcsökkenés visszahozná a versenyt is, ami az ársapka bevezetése óta eltűnt a magyar üzemanyagpiacról. Az online értékesítés és az osztrák piac felé nyit az AutoWallis Csoport, mindkét irányt egy-egy jelentős felvásárlással, illetve üzletfejlesztéssel megalapozva. A magyar háztartások közel negyedének még nincs otthoni internete. Igaz, ez az elmaradás évente 2-3 százalékponttal csökken. Szakértők szerint az 5G technológia járulhat majd hozzá az igazi netes élményrobbanáshoz, és abszolút nem lesz drágább, mint a 4G-s, vezetékes versenytársak. A legfrissebb tőzsdei- és devizapiaci információkkal várja Önöket Imre Lőrinc.

  Belehallgatás:
 3. 11:05

  Egészségkód

  Az Egészségkód első részben Sipos Anita, a Magyar Látszerész Szövetség alelnöke a vendégünk, akivel a látásunk és a látószervünk egészségének megőrzése mellett beszélünk a visszafordítható és a visszafordíthatatlan látószervi betegségekről is. A műsor második felében Dr. Becker Dáviddal, a Magyar Kardiológusok Társaságának elnökével a szív- és érrendszeri megbetegedések megelőzéséről és a tömeges elhízás történelmi okairól is beszélgetünk.

  Belehallgatás:
 4. 12:05
 5. 13:05
 6. 14:05
 7. 15:05

  Szenzor

  A műsor első felében az új ASUS telefonról esik szó, valamint a Ford és a magyar Commsignia közös fejelsztésű gyalogosbiztonsági rendszeréről, a második blokkban pedig összehasonlítjuk a Honor 70-et, a Motorola Edge 30 Fusiont és a Nothing Phone-t, hiszen ezek hasonló áron érkeztek a közelmúltban a piacra.

  Belehallgatás:
 8. 16:05

  Tudatos Fogyasztó

  Tartósak-e a modern háztartási berendezések? Miben érdekeltek a gyártók?

  Belehallgatás:
 9. 16:35
 10. 17:15
 11. 18:05

  A Nap Vendége

  Molnár László, a GKI Gazdaságkutató Zrt. vezérigazgatója és Udvardi Attila igazgató. A műsorvezető Érczfalvi András.

  Belehallgatás:
 12. 19:05

A mai nap műsorai

 • A balesetek elkerülése érdekében erre figyelmeztet az FKF

  Hétvégén két Duna-híd mosásával folytatják a budapesti őszi nagytakarítást. A társaság kiemelten kéri a gépjárművezetőket, valamint a járdán kerékpározókat, hogy közfeladatot ellátó munkatársaik testi épségének védelme és a biztonságos feladatellátás érdekében a munkaterületek mellett fokozott figyelemmel, körültekintően közlekedjenek!

Friss hírek