1. 00:00

  Trend Night Bukovszky Józseffel

  A Trend FM különleges zenei válogatása minden nap, este hét és reggel hat óra között. Benne - a teljesség igénye nélkül - jazz, lounge, chill out, soul, blues, folk és világzene, úgy, ahogy máshol még nem hallotta!

 2. 11:05

  Soul History

  Délelőtt 11.00 - 13.00-ig a SOUL History a SOUL History 127.epizódját Rota Francesco rendhagyóan szerkeszti. Az 1.órában a megszokott Modern és Solar rovatokkal kalandozni hív az alapvető célkitűzésekben, azaz a SOUL zene, mint minden mai táncolható könnyűzene alapjainak tengerentúli történetében a manapság legnépszerűbb infócseppekkel, friss bakelitbörze adatokkal. A 2.óra magyar rovatába pedig érkezik a többszörös Főhős, Delhusa Gjon, Akinek fekete zenei oldalát a SOUL History szívügyként viseli. De nem jön ám egyedül, elkíséri a Rá példaképként tekintő fiatal tehetség Peter Srámek, Akivel elhozzák vadonatúj, a ’70-es évek világát idéző közös dalukat premiereztetni, kulisszázni. Ha pedig Gjoni újra a 94.2-n, Francesco felveti, hogy maradjon a műsor végéig még több dalát megismerni azokból az amerikai hangzású, keletnémet ’70-es évekből. A múlt heti Mindenszentek ünnepe alkalmából készített Bolba Lajos emlékműsor - benne Delhusa felvétellel - az alábbi linken hallgatható vissza: https://www.mixcloud.com/Rota_Francesco/soul-history-3évad-27epizód126adás-sh-extra-39-20181102mindenszentek-bolba-lajos-emlékére/ Tartsanak velünk!

 3. 13:00

  Monitor

  Belehallgatás:
 4. 13:35
 5. 14:35
 6. 15:05
 7. 16:05
 8. 16:35
 9. 17:10

  Prémium Kategória Túrós-Bense Leventével

  A piaci várakozásokat felülmúlva több eredménysoron is rekordokat döntött az OTP a harmadik negyedévben, a hazai nagybank profitja már csak karnyújtásnyira került az egymilliárd eurótól, ami az év végére könnyedén teljesülhet. A csúcseredmény elegendő forrást biztosít a tervezett akvizíciókhoz, de akár még extra osztalékra is futhatja. A pénteki árfolyamreakció az elmúlt napok szárnyalása utáni profitrealizálásnak tudható be, távolról sem azt a befektetői csalódást tükrözi, amit a Magyar Telekom, vagy a Richter gyenge gyorsjelentése váltott ki. Pénteken, a Prémium Kategóriában Holecz Noémivel, az Equilor Befektetési Zrt. vezető elemzőjével nézünk a gyorsjelentések számai mögé. A 17 órai hírek után várja Önöket Túrós-Bense Levente, szerkesztő-műsorvezető.

  Belehallgatás:
 10. 18:05

  A Nap Vendége

  Mányai Csaba a TEDxDanubia alapító-tulajdonosa, Honti Pál a TEDxDanubia kurátora. A riporter Érczfalvi András.

  Belehallgatás:
 11. 19:05

  Trend Night Bukovszky Józseffel

  A Trend FM különleges zenei válogatása minden nap, este hét és reggel hat óra között. Benne - a teljesség igénye nélkül - jazz, lounge, chill out, soul, blues, folk és világzene, úgy, ahogy máshol még nem hallotta!

Reggeli Monitor Nagy Károllyal

A nyár eleji szintjét sem érte el a GKI konjunktúraindexe novemberben. A koronavírus járvány miatti intézkedések húzzák le a mutatót. Már csak egy hét maradt az évfordulós kötelező gépjármű-felelősségbiztosítások megkötésére. A Netrisk adatai szerint akár 40 ezer szerződésváltás is történhet az utolsó napokban. Folytatódik a logisztika hete a Trendfm-en, a DPD egyik vezetőjével beszélgetünk. A harmadik negyedévben is zsugorodott az orosz gazdaság, de a járvány miatti visszaesés mégis mérsékeltebb lehet, mint a legtöbb európai országban. A gazdasági hangulatot már negatívan befolyásolják a vírus miatti lezárások, de nagy kérdés, hogy a tényadatokban mennyire köszön majd vissza ez a hatás – mondta az UNIQA biztosító vagyonkezelési vezetője, a Markit előzetes novemberi beszerzési menedzserindexére reagálva. A hazai sport innovációk külföldi piacokra jutását segítené a november elején megalakult Sportech Hungary Program. Részletek kedden reggel. Ezek mellett lesz szó az év végi tőzsdei bevezetésekről is. A műsorvezető nagy Károly.

2020-11-24 06:35:00

Nagytotál

Idén 18. alkalommal várja az érdeklődőket az Anilogue Nemzetközi Animációs Filmfesztivál. 50-nél is több alkotás érkezik Magyarországra, hogy szerepeljen a népszerű szemle repertoárjában, de természetesen magyar alkotók munkáit is láthatja majd a közönség. Az Anilogue a járványhelyzet miatt idén rendhagyó formában, távomoziban várja az érdeklődőket. Ugyan úgy jegyet kell venni, a lobbyban várni a kezdésre, közben lehetőség van beszélgetni a többi nézővel, vagy a jegykezelőkkel, és amikor a gépész megnyomja a film kezdését jelző gombot akkor mindenki az otthona kényelmében élvezheti az adott filmet. Több máshol nem látható alkotással is találkozhatunk. A Nagytotál mai vendége Liszka Tamás, a fesztivál igazgatója, aki mesélt nekünk magáról a fesztiválról, az idei különlegességekről, a magyar animációs filmek hagyományairól, illetve arról, hogy hogyan is működik a távmozi és, hogy velünk maradhat-e ez a formátum hosszú távon. Tartsanak velünk a 11 órai hírek után! Várja Önöket a szerkesztő-műsorvezető, Péller András.

2020-11-24 11:05:00

Zenei válogatás

2020-11-24 12:05:00

Monitor

2020-11-24 13:05:00

Kultúr-Trend Magazin

2020-11-24 13:35:00

Táncverzum

A Táncverzum november 24-i adásában Frenák Pál táncművész, koreográfus, a Frenák Pál Társulat vezetője beszél arról, hogy a közeljövőben közös darabot tervez Ladányi Andrea, Spanyolországban élő táncművésszel. Naponta karban tartja magát egy két méter magas, keskeny jógapadon egyensúlyozva, beszél gyermekkori traumáiról, a párizsi szabad művészélet kiteljesedéséről, legújabb darabja, a Spid_er kapcsán a hálóban való alkotás és mozgás nehézségeiről, a lelki egyensúlyokról és arról is, hogy most már az foglalkoztatja, hogyan lehet bemutatni a színpadon a hatvan feletti táncművészek értékteremtő, aktív energiáit. A szerkesztő - műsorvezető Péli Nagy Kata várja önöket.

2020-11-24 14:35:00

IoT Zóna

Nem volt kivétel idén: minden ágazat megérezte a vírust. A Magyar Posta más állami szolgáltatókkal egyetemben komoly kihívások elé nézett úgy, hogy járvány ide vagy oda, mindenképpen eleget kell tennie kötelezettségeinek. A kényszeren túl egyébként is komoly fejlesztésekbe kezdtek. Minderről Sziveri Jánost, a vállalat informatikai igazgatóhelyettesét faggatjuk. Tartsanak velünk!

2020-11-24 15:05:00

A Nap Vendége

Dr. Inzelt Éva, az ELTE Állam-és Jogtudományi Kar Kriminológiai Tanszékének egyetemi adjunktusa, a Budapesti Békéltető Testület elnöke. A műsorvezető Érczfalvi András.

2020-11-24 18:05:00

Friss hírek