Szakértőink

Dr. Molnár Imre

Stratégiai tanácsadó, a Mentor ötletgazdája

Részletek

Deszpot Károly

Az Intrum CMS igazgatója

Részletek

Varga László

A DMS One Zrt. üzletfejlesztési igazgatója.

Részletek

Résztvevő cégek

WG-Planmode Kft.

A cég erősáramú tervező és kivitelező vállalkozásként ebben az erőteljesen növekvő iparágban szolgálja ki megrendelői igényeit.

Részletek

DevZone Kft.

A DevZone Kft. – korábban Biroda Kft. – 1998-ban alakult, és több mint 25 éves tapasztalattal rendelkezik a szoftverfejlesztés területén.

Részletek

Imperial Online Shop Kft. – Molinari Kávéház

A vállalkozás 2008-ban alakult prémium kategóriás, olasz kávék importálására, 2010-től egy kávé mellett tették le a voksukat.

Részletek

Nézzen bele a korábbi fordulókba is!

Kompetencia-piramis: sokat bukhatunk, ha kizárólag csak a profitot hajszoljuk

A MENTOR az üzleti tervek, stratégiák, kockázatelemzések után rákanyarodott a soft skillekre. A versenyzők újabb megmérettetésre vállalkoztak, ami az inkább számok világára koncentráló, „technokrata” szakembereket jobban megizzasztotta, mint az eddig fordulók.

Részletek

Fullba tolni se ér, de félvállról venni sem – Kockázatelemzés a MENTOR-ban

Mi köze a fekete párducnak az üzleti kockázatokhoz? Ez is kiderül a Trend FM üzleti tréningjének újabb fordulójából, amelyben a mesterséges intelligencia megszelídítéséről, a kockázatok mérlegelésének kötéltáncáról és a válságálló forgatókönyvekről is szó volt.

Részletek

Csődveszély a küszöbön? Kockázati GPS-szel navigálhat a válságban

Folytatódott a MENTOR! Válságos időkben hogyan lehet a kockázati térképen navigálni, hogy ne hasaljon el a vállalkozás? Mennyire erősödtek fel a lánctartozások és céges felszámolások veszélyei a viharmentesebb időszak után?

Részletek

További híreink

Friss hírek