A WG-Planmode Kft. erősáramú tervező és kivitelező vállalkozásként ebben az erőteljesen növekvő iparágban szolgálja ki megrendelői igényeit.

A villamos-közműhálózatok, magánhálózatok, megújuló energiatermelésű kiserőművek tervezése, kivitelezése mellett ipari létesítmények világításkorszerűsítésével foglalkozunk. Mindemellett lakossági csoportos és egyedi fogyasztásmérő helyek tervezésére, kivitelezésére és ügyintézésére is megoldást nyújtunk.

Célunk, hogy a megrendelői igények megismerésével többet, esetenként használhatóbb műszaki tartalmat nyújthassunk – egyszersmind a műszaki és jogszabályi követelmények maximális teljesítése mellett.

A vállalkozás 6 év alatt a 2 fős baráti villanyszerelő brigádból nagyon sok munkával és kollégáink 20-25 éves szakmai tapasztalatára támaszkodva fejlődött irodával, saját gépparkkal több telephellyel rendelkező céggé. Megrendelőink között tudhatjuk a Csepeli Erőművet, a Messer Hungarogáz Kft.-t, a Strabagot és a Kábel-Team Csoportot is.

A tevékenységünket országosan, széles spektrumban végezzük, beleértve a magasban, mélyben, speciális időrendben kivitelezhető technológiai tevékenységeket.

A vállalkozás lendületes növekedése mellett is kiemelt figyelmet fordít kollégáinak családias és családbarát munkakörnyezet, valamint a vállalati szemlélet kialakítására és annak folyamatos fejlesztésére.

Megalakulásunkkor meghatározott cégpolitikánk, hogy „WG-Planmode Kft. a vevői elvárások maradéktalan kiszolgálása mellett a vállalkozásban dolgozók jólétének a biztosítására jött létre, és ezek fenntartására, fejlesztésére kiemelt hangsúlyt fektet a vezetés".

A továbbiakban is várunk megkeresést akár hazai vagy külföldi cégektől, önkormányzatoktól, magánszemélyektől, valamint nyitottak vagyunk hosszú távú, stratégiai együttműködés kialakítására.

Ha áram van minden van!

Kürti Zsolt ügyvezető