„10 évvel ezelőtt indult egy kkv-cégvezetőknek szóló, gazdasági reality műsor az akkori Gazdasági Rádión, majd folytatódott a Trend FM-en Mentor címmel. Az idei, kilencedik évad különösen pörgős és élvezetes volt. Köszönhetően többek között a három fantasztikus cégvezetőnek – Gödri Emesének, Madari Szilviának és Nagy Antalnak. Külön köszönöm a mentortárs és főtámogató MBH Bank és Bognár Zsuzsanna munkáját. Biztos vagyok benne, hogy a három hónapos közös munka után a részt vevő vállalkozások még sikeresebben veszik majd az akadályokat, és másként néznek a saját vezetői szerepükre is. Nem utolsósorban pedig másként néznek majd a tanácsadókra, mentorokra is" – összegezte az évad lezárásaként dr. Molnár Imre, a gazdasági reality ötletgazdája és állandó stratégiai tanácsadója.

A nyertes Brilliance Tisztítószer Gyártó Kft.-t 1995-ben alapította Nagy Antal és Nagy Gábor, akik nemcsak testvérpár, hanem ikertestvérek is. Küldetésük, hogy valóban működő és teljesen környezetbarát tisztítószereket juttassanak el a felhasználókhoz. Eleinte főként ipari termékeket gyártottak, de jelenleg a Tisztitoszer.hu webáruházban a lakosság számára is értékesítenek.

Hallgassa meg az évadzáró adást, amiből kiderül, hogyan látták a mentorok és a vállalkozások a teljes versenyt, mi volt az utolsó forduló feladata, amikor a cégvezetők úgymond szerződést kötöttek magukkal, hogy a Mentorban tanultakat hogyan viszik tovább. Természetesen azt is megtudhatjuk, hogy a nyertes miként értékelte a három hónapig tartó vállalati tréninget, milyen üzleti tippeket és új felismeréseket osztott meg a hallgatókkal!

A Mentor 2022-es adásairól, versenyfeladatairól, valamint az évadban szereplő kkv-król és mentorokról itt talál meg minden információt.