Közel 20 év vállalatvezetői tapasztalattal rendelkezik, elsősorban szolgáltatói szektorból. Pénzügy, követeléskezelés területen több mint 8 évet töltött, ahol a mindennapi igazgatósági feladatok mellett főleg szervezetfejlesztéssel, változás és projektmenedzsmenttel foglalkozott olyan multinacionális cégeknél, mint a Bertelsmann-csoport, B2Kapital és az Intrum. Ezen a területen főleg a követeléskezelési ipar folyamataival találkozott, valamint a lakossági tartozások kezelésére fókuszált. Jelenleg a svéd központú Intrum CMS igazgatója.

Ezen kívül B2B logisztikai területen rendelkezik jelentős vezetői tapasztalattal. A közép-európai piac vezető, osztrák tulajdonú papírkereskedelemmel foglalkozó multi hazai vezetőjeként az értékesítés növelésével, diverzifikációjával, ügyfélelégedettséggel, illetve hatékonyságnöveléssel és reorganizációval foglalkozott.

A hazai KKV-szektor egyik innovatív, gyorsan fejlődő telematikai cégénél, a Webeye Telematics-nál pedig részese volt egy magyar tulajdonú cég európai expanziós stratégiájának.