További híreink

  • Megszűnnek az adóparadicsomi állapotok Svájcban

    A svájci állampolgárok a várakozásoknak megfelelően megszavazták azt a reformjavaslatot, amely a svájci székhelyű nemzetközi vállalatok adókedvezményeinek elvételéről szólt.
  • Sikeres negyedévet zárt a 4iG Nyrt.

    2019 I. negyedévében a 4iG Nyrt. üzleti eredményessége (EBITDA) 483 millió Ft lett, ami csaknem 1717 százalékkal nagyobb, mint egy évvel korábban volt. A vállalatcsoport IFRS szerinti konszolidált értékesítési árbevétele 4,9 milliárd forintra emelkedett, ami 56 százalékkal magasabb az előző év azonos időszakához képest – erről jelentett a tőzsdei társaság a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján. A vállalat a tavalyi első negyedévben veszteségesen működött, idén viszont adózás után 280 millió forintos eredményt ért el, piaci kapitalizációja pedig egy év alatt közel tizenkilencszeresére növekedett, amely 2019. március 31-én már elérte a 76,3 milliárd forintot.
  • Több tízmilliárd jut innovációra

    Egy felmérés szerint a hazai kis- és középvállalkozások háromnegyede nem gondolkodik innováción, a cégek 86 százaléka pedig nem látja, hogy egy ilyen fejlesztést hogyan tudna használni. Az Innovációs Hivatal ezen változtatna, az alapkutatások támogatása mellett nagyobb összegeket áldoznának a piacorientált kutatásokra.
Friss hírek

Résztvevő cégek

Cégmenedzser

A Cégmenedzser Szoftver immár 2005 óta dolgozik azon, hogy Ügyfelei egy innovatív technológiák segítségével növekedjenek. Büszkék vagyunk arra, hogy Ügyfeleink évről évre átlagosan 27%-ot növekednek, ezzel biztosítani tudják stabilitásukat.

Részletek

Altamix Consulting

Az anyósom lányának a férje, vagy az apám fiának az unokája, vagy a testvérem mamájának a mamája, ha vállalkozó és az én cégem fuvaroz neki, van-e valamilyen többlet adókötelezettsége a cégemnek? Kapcsolt vállalkozásai vagyunk-e egymásnak? Vonatkoznak-e cégeinkre a transzferárazás szabályai? Ha bejöttek az üzleti várakozások és árbevételem megtriplázódott, továbbra is egy cégem legyen? Vagy szervezzem ki az egyes folyamatokat külön cégbe? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekkel keresik meg az Altamix Consulting Kft-t, Berényi Mariann transzferauditort, a kapcsolt vállalkozások szakértőjét.

Részletek

Stilianos Babauszoda

A Stilianos Babauszoda több mint 10 éve tölt be fontos szerepet a hazai babaúszás és úszásoktatásban, az SHD vízi képességfejlesztő foglalkozás által egy új korszakot nyitva ezen területen.

Részletek