További híreink

  • Jön az orosz vakcina

    Nagy mennyiségű orosz vakcina érkezik Magyarországra – jelentette be a külgazdasági és külügyminiszter. Szijjártó Péter éjszaka aláírta az erről szóló megállapodást. Az orosz egészségügyi miniszter azt mondta, hogy Oroszországban már megindult a tömeges oltás a Szputnyik V-vel, és a megállapodás lehetővé teszi a szállítást Magyarországra. Szijjártó Péter pedig közölte, hogy 3 ütemben érkezik majd az oltóanyag, a további részletekről még ma tájékoztat. Korábban a magyar szakemberek Magyarországon és a gyártás helyszínén is meg tudták vizsgálni az oltóanyagot, ezután pedig a hatóságok kiadták az engedélyt a Szputnyik V használatára.
  • Csak az egységes oltásigazolás jelenthet megoldást a légitársaságoknak

    A vártnál is rosszabb eredményeket közöltek az amerikai légitársaságok 2020 utolsó negyedévében.
  • Február elseje után is velünk maradhatnak a korlátozások

    Amíg nem esik vissza lényegesen a napi fertőzésszám, vagy nem indul el a tömeges oltás, fennmaradhatnak a korlátozó intézkedések – erről beszélt a Miniszterelnökséget vezető miniszter.
Friss hírek

Szakértőink

Dr. Molnár Imre

Gyakorló vezető, stratégiai tanácsadó, coach.

Részletek

Résztvevő cégek

Cégmenedzser

A Cégmenedzser Szoftver immár 2005 óta dolgozik azon, hogy Ügyfelei egy innovatív technológiák segítségével növekedjenek. Büszkék vagyunk arra, hogy Ügyfeleink évről évre átlagosan 27%-ot növekednek, ezzel biztosítani tudják stabilitásukat.

Részletek

Altamix Consulting

Az anyósom lányának a férje, vagy az apám fiának az unokája, vagy a testvérem mamájának a mamája, ha vállalkozó és az én cégem fuvaroz neki, van-e valamilyen többlet adókötelezettsége a cégemnek? Kapcsolt vállalkozásai vagyunk-e egymásnak? Vonatkoznak-e cégeinkre a transzferárazás szabályai? Ha bejöttek az üzleti várakozások és árbevételem megtriplázódott, továbbra is egy cégem legyen? Vagy szervezzem ki az egyes folyamatokat külön cégbe? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekkel keresik meg az Altamix Consulting Kft-t, Berényi Mariann transzferauditort, a kapcsolt vállalkozások szakértőjét.

Részletek

Stilianos Babauszoda

A Stilianos Babauszoda több mint 10 éve tölt be fontos szerepet a hazai babaúszás és úszásoktatásban, az SHD vízi képességfejlesztő foglalkozás által egy új korszakot nyitva ezen területen.

Részletek