További híreink

  • Beindult a karácsonyi élelmiszerellenőrzés

    Elindult a téli élelmiszer-ellenőrzési szezon országszerte. Az Agrárminisztérium élelmiszerlánc-felügyeletért felelős államtitkára idén is karácsony előtt minőségellenőrzési vizsgálatot rendelt el. A szezon kedvenc termékeire figyelnek leginkább, például a forralt borra, a szaloncukorra és a bejglire.
  • Nem is biztos, hogy környezetbarát a műfenyő

    Semmi jó nem származik a környezetnek a műfenyők megvásárlásából – erre hívta fel a figyelmet a Klímapolitikai Intézet publikációja. A műfenyők 90 százaléka Kínából származik, ezek behozatalának is óriási az ökológiai lábnyoma, nem beszélve arról, hogy mi történik velük az idő múlásával.
  • Negyedéves mérés alapján sereghajtó a magyar gazdaság

    Sereghajtó a magyar gazdaság az Európai Unióban, de csak első ránézésre. Az Eurostat adatai szerint a harmadik negyedévben 2,1 százalékos bővülést értek el a tagállamok az előző három hónaphoz képest, míg idehaza 1 százaléknál is kisebb volt a növekedés. Éves alapon már szebb a kép, míg idehaza több mint 6 százalékkal bővült a gazdaság, addig az Unióban 4,1 százalékos GDP-növekedés jött össze.
Friss hírek

Szakértőink

Dr. Molnár Imre

Gyakorló vezető, stratégiai tanácsadó, coach.

Részletek

Résztvevő cégek

Cégmenedzser

A Cégmenedzser Szoftver immár 2005 óta dolgozik azon, hogy Ügyfelei egy innovatív technológiák segítségével növekedjenek. Büszkék vagyunk arra, hogy Ügyfeleink évről évre átlagosan 27%-ot növekednek, ezzel biztosítani tudják stabilitásukat.

Részletek

Altamix Consulting

Az anyósom lányának a férje, vagy az apám fiának az unokája, vagy a testvérem mamájának a mamája, ha vállalkozó és az én cégem fuvaroz neki, van-e valamilyen többlet adókötelezettsége a cégemnek? Kapcsolt vállalkozásai vagyunk-e egymásnak? Vonatkoznak-e cégeinkre a transzferárazás szabályai? Ha bejöttek az üzleti várakozások és árbevételem megtriplázódott, továbbra is egy cégem legyen? Vagy szervezzem ki az egyes folyamatokat külön cégbe? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekkel keresik meg az Altamix Consulting Kft-t, Berényi Mariann transzferauditort, a kapcsolt vállalkozások szakértőjét.

Részletek

Stilianos Babauszoda

A Stilianos Babauszoda több mint 10 éve tölt be fontos szerepet a hazai babaúszás és úszásoktatásban, az SHD vízi képességfejlesztő foglalkozás által egy új korszakot nyitva ezen területen.

Részletek