További híreink

  • Robotkígyóval hódítják meg az óceánokat

    A mélytengeri olaj- és gázipari ágazat hatalmas infrastruktúrával rendelkezik, amelynek fenntartása igen költséges. Kutakat, egyéb berendezéseket és több ezer kilométernyi csővezetéket kell telepíteni, majd folyamatosan ellenőrizni és javítani. Jó hír tehát, hogy jelenleg olyan korszerű víz alatti drónok és robotok kifejlesztésén dolgoznak, amelyek biztonságosabbá, olcsóbbá és kevésbé szennyezővé tehetik ezt a munkát.
  • Hódítanak az átépítések az Opelnél

    Csupasz alvázból összkerékhajtású tűzoltóautót, vagy éppen lakóautót is lehet építtetni – mondta az Opel termékmenedzsere.
  • Tovább drágul a kávé

    Az elmúlt években duplájára nőtt a kávé világpiaci ára és a drágulásnak még nincs vége.
Friss hírek

Szakértőink

Dr. Molnár Imre

Gyakorló vezető, stratégiai tanácsadó, coach.

Részletek

Résztvevő cégek

Cégmenedzser

A Cégmenedzser Szoftver immár 2005 óta dolgozik azon, hogy Ügyfelei egy innovatív technológiák segítségével növekedjenek. Büszkék vagyunk arra, hogy Ügyfeleink évről évre átlagosan 27%-ot növekednek, ezzel biztosítani tudják stabilitásukat.

Részletek

Altamix Consulting

Az anyósom lányának a férje, vagy az apám fiának az unokája, vagy a testvérem mamájának a mamája, ha vállalkozó és az én cégem fuvaroz neki, van-e valamilyen többlet adókötelezettsége a cégemnek? Kapcsolt vállalkozásai vagyunk-e egymásnak? Vonatkoznak-e cégeinkre a transzferárazás szabályai? Ha bejöttek az üzleti várakozások és árbevételem megtriplázódott, továbbra is egy cégem legyen? Vagy szervezzem ki az egyes folyamatokat külön cégbe? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekkel keresik meg az Altamix Consulting Kft-t, Berényi Mariann transzferauditort, a kapcsolt vállalkozások szakértőjét.

Részletek

Stilianos Babauszoda

A Stilianos Babauszoda több mint 10 éve tölt be fontos szerepet a hazai babaúszás és úszásoktatásban, az SHD vízi képességfejlesztő foglalkozás által egy új korszakot nyitva ezen területen.

Részletek