További híreink

  • Hogyan reagál az energia-árrobbanásra a hotelek high-tech mosodája?

    Pusztaszabolcson több mint 800 millió forintos beruházással, elsősorban a szállodaiparra alapozva mosodai üzem nyílt nyáron. A vállalkozásnál ugyanakkor máris több ponton lecsapódik az energiaválság.
  • A brit kormány csak az enyhítőcsomag egy részében hátrált meg

    Nem jelenti a gazdaságélénkítő csomag végét, hogy a brit kormány elhalasztja a szavazást a magasabb jövedelműek 45 százalékos adókulcsának csökkentéséről - mondta a Világgazdasági Kutatóintézet munkatársa. A döntés a több mint 100 milliárd fontos teljes csomagból csupán 2 milliárdot érintett.
  • Üzbegisztántól nem a gázválság megoldása várható

    20 éve járt utoljára Magyarországon üzbég elnök. Impozáns fejlődést ért el Üzbegisztán a 2017-es fordulat óta. Értékes lehet, hogy a magyar kormány már évekkel ezelőtt erősítette az országgal a gazdasági és diplomáciai kapcsolatokat. Ez erőteljes lökést adhat olyan cégek üzbegisztáni megjelenésének, mint az OTP és a Richter. A kieső orosz gázellátás biztosítása azonban nem tőlük várható.
Friss hírek

Szakértőink

Dr. Molnár Imre

Gyakorló vezető, stratégiai tanácsadó, coach.

Részletek

Résztvevő cégek

Cégmenedzser

A Cégmenedzser Szoftver immár 2005 óta dolgozik azon, hogy Ügyfelei egy innovatív technológiák segítségével növekedjenek. Büszkék vagyunk arra, hogy Ügyfeleink évről évre átlagosan 27%-ot növekednek, ezzel biztosítani tudják stabilitásukat.

Részletek

Altamix Consulting

Az anyósom lányának a férje, vagy az apám fiának az unokája, vagy a testvérem mamájának a mamája, ha vállalkozó és az én cégem fuvaroz neki, van-e valamilyen többlet adókötelezettsége a cégemnek? Kapcsolt vállalkozásai vagyunk-e egymásnak? Vonatkoznak-e cégeinkre a transzferárazás szabályai? Ha bejöttek az üzleti várakozások és árbevételem megtriplázódott, továbbra is egy cégem legyen? Vagy szervezzem ki az egyes folyamatokat külön cégbe? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekkel keresik meg az Altamix Consulting Kft-t, Berényi Mariann transzferauditort, a kapcsolt vállalkozások szakértőjét.

Részletek

Stilianos Babauszoda

A Stilianos Babauszoda több mint 10 éve tölt be fontos szerepet a hazai babaúszás és úszásoktatásban, az SHD vízi képességfejlesztő foglalkozás által egy új korszakot nyitva ezen területen.

Részletek