1. 00:01
 2. 06:35

  Reggeli Monitor Imre Lőrinccel

  Sokba került az égbe szökő energiaárak mellett a rezsicsökkentés fenntartása. Tavaly az éves hiány 4753,4 milliárd forint volt. Az államháztartás uniós módszertan szerinti deficitje a GDP 4,9 százaléka volt, a különleges földgázkészlet-felhalmozást is számítva pedig a hiány a GDP 6,1 százalékát tette ki. Átadták a 3-as metró Deák Ferenc téri és Ferenciek terei felújított állomásait is. Márciusra várható, hogy a Nyugati pályaudvar és az Arany János utcai megállókat is használhatják majd az utasok, és akkortól a teljes vonalon jár majd a metró. Csak május végére lesz elérhető valamennyi állomás. Japánnak sürgős lépéseket kell tennie a vészes népességfogyás megállítására - jelentette ki a japán miniszterelnök. Kisida Fumio közölte, hogy a demográfiai politikára fordított költségvetési pénzek megduplázására tesz javaslatot. Vajon miért vállalnak kevés gyermeket a japánok? Ennek is utánanéztünk. Az állami építési beruházásokról szóló törvény is változik. Az új jogszabály azokra a beruházásokra terjed ki, amelyekben az állam a forrás legalább felét biztosítja. Az új szabályokat az április 15-ét követően megindult közbeszerzésekre kell majd alkalmazni. Előírják majd, hogy mikor lehet többlet költséget elszámolni. Bemutatjuk azt is, hogyan segítené új hitelekkel a kormány az iparcégeket, amelyek a magas kamatok miatt kerülhetnek bajba. Várja Önöket a legfrissebb tőzsdei- és devizapiaci információkkal Imre Lőrinc.

  Belehallgatás:
 3. 11:05
 4. 12:05
 5. 13:05
 6. 15:05

  Világjáró Magazin

  Hétvégén megtelt Dobogókő, és káoszt is okozott az a sok autós, akik egyszerre akartak végre havat látni idehaza. Mai Világjáró Magazin műsorunk azoknak ajánl téli programot, akik biztosra akarnak menni! A magyarok körében is népszerű szlovákiai Magas-Tátrában jelenleg megfelelő a hóhelyzet. Az Ótátrafüredhez közeli Tarajkán pedig a napokban rendezték meg a kilencedik nemzetközi jégfaragó versenyt. Több mint 50 tonna jégből 35 szobor készült.

  Belehallgatás:
 7. 15:35

  Gyűjtő

  Erdész László fogalom a magyar műtárgypiacon. Lendülete több, mint negyven éve lankadatlan, hozzáértése megkérdőjelezhetetlen. Mindig új ötleteken töri a fejét, amiket rendre megvalósít szentendrei galériájában (Erdész Galéria & Design ) vagy akár a világ bármely pontján: New Yorkban, Párizsban, Miamiban, Kínában, és még sorolhatnánk. Ha épp nem kiállítást rendez, vagy valamilyen különleges projekten dolgozik, akkor könyvet ír és fest. A szentendrei Erdész Galéria & Design-ba betérni mindig élmény: izgalmas kiállítások, mesterművek várják a látogatót, télen ropog a tűz a kandallóban, Laci mindig mesél, és ha szerencsések vagyunk, egy pezsgővel is megkínál ??. A Gyűjtőben Gereben Katának a legutóbbi munkáiról, kiállításairól mesélt, és arról, hogy a 2023. március 2-án kezdődő Art and Antique-on milyen festményekkel jelentkezik.

  Belehallgatás:
 8. 16:05
 9. 16:35
 10. 18:05

  A Nap Vendége

  Karagich István, a BloChamps Capital ügyvezető igazgatója. A műsorvezető Szajlai Csaba.

  Belehallgatás:
 11. 19:05

Táncverzum

2023-02-04 06:35:00

Hétvégi Menetrend

2023-02-04 07:05:00

Szenzor

2023-02-04 11:05:00

Sportérték Imre Lőrinccel

2023-02-04 13:35:00

Világjáró Magazin

2023-02-04 14:35:00

A Nap Vendége

Hortay Olivér, a Századvég energia- és klímapolitika üzletágának vezetője. A műsorvezető Szajlai Csaba.

2023-02-04 18:05:00

Friss hírek

 • Nagyot menetelt a héten a forint

  Heti összefoglaló a piacmozgató eseményekről az Akcentától.
 • Egyre népszerűbb az online ügyintézés

  Az ügyintézés egyre több területén hajt végre innovációkat a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalának. A digitális hivatallá válás egyik fontos eleme, hogy minél több ügyfél interneten keresztül forduljon az SZTNH-hoz. 2022-ben már összesen csaknem 60 ezer iratot dolgoztak fel az elektronikus bejelentések után.
 • Új mesterképzéseket indít az ELTE

  Az ősszel induló programok struktúrája teljesen a hallgatók személyes igényeihez lettek igazítva – közölte a Eötvös Lóránd Tudományegyetem Gazdaságtudományi Karának dékánja.
 • Érik az árstop kivezetése a NAK szerint

  Bár a hatósági árak rövid távon kedvezőek a fogyasztóknak, hosszú távon torzítják a piacot és veszélyeztetik a hazai termékeket.
 • Még mindig állják a sarat a panelek

  Jelentősen csökkent a kereslet a fővárosi ingatlanpiacon januárban a tavalyi év azonos időszakához képest. Az ingatlan.com vezető gazdasági szakértője elmondta, hogy ezzel együtt a panellakás kínálat bővült az utóbbi hónapokban.