1. 00:01
 2. 06:35

  Reggeli Monitor Imre Lőrinccel

  Az európaiak számára a megélhetési költségek, az elszegényedéstől való félelem, illetve az ukrán háború eszkalációja jelenti a legsürgetőbb problémát – derült ki az Európai Parlament legfrissebb felméréséből. A hétfői Reggeli Monitorban az euróbarométer további részleteit is megismerhetik, de szó lesz arról is, hogy a tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatokat vizsgálják az uniós fogyasztóvédelmi hatóságok. Mivel pénteken Ramsteinben összeültek az Ukrajnát támogató országok védelmi miniszterei, hogy újabb katonai támogatásokról tárgyaljanak, a legfrissebb események mellett arról is megkérdezzük a szakértőt, hogy ömlenek e a fegyverek Ukrajnába? Beszámolunk arról is, hogy enyhül az inflációs nyomás a német gazdaságban, és hogy a Nemzeti Adó- és Vámhivatal felméri az adózók véleményét az online ügyintézésről. Az Equilor pénzügyi innovációs vezetője több más mellett arról is beszél majd, hogy mibe fektessünk magas inflációs környezetben? Szó lesz még a lakáspiacról és az építőiparról is, valamint a lengyel turisztikai látványosságokról is. Várja Önöket a műsorvezető: Imre Lőrinc.

 3. 11:05
 4. 13:05

  Monitor

  Átadták a 3-as metró Deák Ferenc téri és Ferenciek terei felújított állomásait is. Márciusra várható, hogy a Nyugati pályaudvar és az Arany János utcai megállókat is használhatják majd az utasok, és akkortól a teljes vonalon jár majd a metró. Csak május végére lesz elérhető valamennyi állomás. Németország nem akadályozná meg a Leopard típusú exportált német harckocsik továbbadását Ukrajnának – nyilatkozta a német külügyminiszter. Vajon erre mit lép a többi ország? Erről is lesz szó. Japánnak sürgős lépéseket kell tennie a vészes népességfogyás megállítására - jelentette ki a japán miniszterelnök. Kisida Fumio közölte, hogy a demográfiai politikára fordított költségvetési pénzek megduplázására tesz javaslatot. Vajon miért vállalnak kevés gyermeket a japánok? Ennek is utánanéztünk. Várja Önöket a legfrissebb tőzsdei- és devizapiaci információkkal Nagy Károly.

 5. 13:35
 6. 15:05

  ReBrief

  A reBrief hírei között szó lesz az Instagram webshopjának jövőjéről, az iskolai reklámozás új szabályairól, a BGE toborzókampányáról, valamint a Marton Genetics imidzs kampányáról. A spotszemléban a Xilomare és a Biotech új spotjait elemezzük. A műsor második felében Kovács Péter, az Indamédia Sales House ügyvezető igazgatója a vendégünk, akivel arról beszélgetünk, hogy vajon mit kezd egy helyi online médiavállalat a globális platformokkal. Várja Önöket a műsorvezető, Marosi Viktor, valamint a Mediator két munkatársa: Dankó Bence vezető stratéga és Tóth Gergő reklámszövegíró.

 7. 15:35
 8. 16:05
 9. 17:05

  Sportérték Mezei Dániellel

  Prukner Lászlóval, a Ferencváros korábbi vezetőedzőjével és Tóth János labdarúgó szakemberrel Mezei Dániel értékeli a labdarúgó vb-t.

 10. 18:05

  Hétfő - Egy nő

  Dr. Búza Éva, a Garantiqa Hitelgarancia Zrt. vezérigazgatója. A műsorvezető Kutasi Judit.

 11. 19:05

Táncverzum

2023-02-04 06:35:00

Hétvégi Menetrend

2023-02-04 07:05:00

Szenzor

2023-02-04 11:05:00

Sportérték Imre Lőrinccel

2023-02-04 13:35:00

Világjáró Magazin

2023-02-04 14:35:00

A Nap Vendége

Hortay Olivér, a Századvég energia- és klímapolitika üzletágának vezetője. A műsorvezető Szajlai Csaba.

2023-02-04 18:05:00

Friss hírek

 • Egyre népszerűbb az online ügyintézés

  Az ügyintézés egyre több területén hajt végre innovációkat a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalának. A digitális hivatallá válás egyik fontos eleme, hogy minél több ügyfél interneten keresztül forduljon az SZTNH-hoz. 2022-ben már összesen csaknem 60 ezer iratot dolgoztak fel az elektronikus bejelentések után.
 • Új mesterképzéseket indít az ELTE

  Az ősszel induló programok struktúrája teljesen a hallgatók személyes igényeihez lettek igazítva – közölte a Eötvös Lóránd Tudományegyetem Gazdaságtudományi Karának dékánja.
 • Érik az árstop kivezetése a NAK szerint

  Bár a hatósági árak rövid távon kedvezőek a fogyasztóknak, hosszú távon torzítják a piacot és veszélyeztetik a hazai termékeket.
 • Még mindig állják a sarat a panelek

  Jelentősen csökkent a kereslet a fővárosi ingatlanpiacon januárban a tavalyi év azonos időszakához képest. Az ingatlan.com vezető gazdasági szakértője elmondta, hogy ezzel együtt a panellakás kínálat bővült az utóbbi hónapokban.
 • Erre várnak a befektetők az óriáscégek gyorsjelentései után

  Az előttünk álló nap elsősorban a januári amerikai foglalkoztatási adatokról szól. Az NFP-jelentés 14:30-kor jelenik meg, és várhatóan 200 ezer alatti munkahely-gyarapodást, valamint a munkanélküliségi ráta emelkedését mutatja. A bérek növekedése várhatóan lassul, de továbbra is 4% felett marad éves szinten – összegezte az XTB.