1. 00:01
 2. 01:00
 3. 06:35

  Reggeli Monitor Imre Lőrinccel

  Történelmi sikert ért el, és harmadik lett a magyar csapat a Bocuse d’Or szakácsversenyen. A Reggeli Monitorban arról is kérdezzük a hazai Bocuse dchr(39)Or akadémia vezetőjét, hogy az infláció hogyan befolyásolja a fine dining éttermek forgalmát. Szó lesz arról is, hogy nőtt a késedelmes és a kifizetetlen számlák aránya Magyarországon, és hogy sokáig húzódhat még Svédország NATO csatlakozási kérelmének elfogadása, miután a stockholmi török nagykövetség épülete előtt egy szélsőjobboldali aktivista elégette az iszlám szent könyvének, a Koránnak egy példányát. Beszámolunk arról is, hogy felülmúlta az elemzői várakozásokat az eurózóna januári beszerzési menedzser-indexe. és arról is, hogy a kedvező januári adatokból miért nem következik az, hogy az eurozóna idén biztosan elkerüli a recessziót. A Latin-Amerika szakértőt megkérdezzük arról, hogy miért durvultak el a tüntetések Peruban, és miért nem jelenthet most már megoldást az sem, ha lemond az ország első női elnöke. Az Equilor Befektetési Zrt. üzletkötőjével megbeszéljük hogyan reagált a piac a kamatdöntésre, az Erste Befektetési Zrt. elemzőjével az Európai gyorsjelentési szezon előtti várakozások lesznek terítéken, az Erste Bank makro elemzőjével a múlt heti Fitch minősítés után a Standard & Poors minősítés előtt a magyar kilátásokról beszélgetünk, és az XTB munkatársával nyitjuk a tőzsdét. Várja Önöket a műsorvezető, Imre Lőrinc.

  Belehallgatás:
 4. 10:35
 5. 11:05
 6. 11:35

  Fintech Világa Zöld Pénzügyi Percek

  Évek óta növekszik a zöld befektetések népszerűsége, igaz ez valamelyest megváltozott az elmúlt egy év gyengébb teljesítménye miatt. Az egyik oldal garantált sikerről, a másik egyszerű átverésről beszél. Kinek van igaza és hogy néznek ki a valóban fenntartható befektetések?

  Belehallgatás:
 7. 12:05
 8. 13:05
 9. 13:35
 10. 14:05
 11. 14:35

  Közkincskereső Kovács Olivérrel

  Középkori kolostor, hajómalmok kikötője, vizafogó csapda. Elképesztő és nagyrészt még felfedezésre váró leleteket rejt a Duna medre Budapest területén és közvetlen szomszédságában is. Erről hallhatnak a műsor első felében. Ezután Visegrádra indulunk, ahol azt tervezik, hogy még ebben az évben tovább kutatják a királyi palota egyik legkorábbi épületének maradványait. Február végéig lehet jelentkezni a Magyar Nemzeti Múzeum által meghirdetett régészeti asszisztens képzésre. Túl kevesen dolgoznak a feltárásokon? - erről beszélgetünk a műsor utolsó perceiben.

  Belehallgatás:
 12. 16:05

  Kultúrpart a Kapcsolódjunkban

  A Kultúrpart következő adásában vendégünk lesz az elsőkönyves szerző, Szilágyi Zsófia Emma, aki a Szonja c. regényéért Arany Medál-díjat vehetett át, vele és a díjat alapító Navarrai Mészáros Mártonnal beszélgetünk, de velünk lesz Grócz Benece, a Konkoi művésznéven alkotó muzsikus is, aki új kislemezzel és klippel jelentkezett. Dés László Duett címmel Aréna-koncertre készül, vele a dalszerzés titkairól, a Trió Stendahlról és az unokáiról is beszélgetni fogunk. Várja Önöket a műsorvezető: Kalmár András

  Belehallgatás:
 13. 18:05

  A Nap Vendége

  Boris Kálnoky, az MCC Média Iskola vezetője. A műsorvezető Szajlai Csaba.

  Belehallgatás:
 14. 19:05

Táncverzum

2023-02-04 06:35:00

Hétvégi Menetrend

2023-02-04 07:05:00

Szenzor

2023-02-04 11:05:00

Sportérték Imre Lőrinccel

2023-02-04 13:35:00

Világjáró Magazin

2023-02-04 14:35:00

A Nap Vendége

Hortay Olivér, a Századvég energia- és klímapolitika üzletágának vezetője. A műsorvezető Szajlai Csaba.

2023-02-04 18:05:00

Friss hírek

 • Egyre népszerűbb az online ügyintézés

  Az ügyintézés egyre több területén hajt végre innovációkat a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalának. A digitális hivatallá válás egyik fontos eleme, hogy minél több ügyfél interneten keresztül forduljon az SZTNH-hoz. 2022-ben már összesen csaknem 60 ezer iratot dolgoztak fel az elektronikus bejelentések után.
 • Új mesterképzéseket indít az ELTE

  Az ősszel induló programok struktúrája teljesen a hallgatók személyes igényeihez lettek igazítva – közölte a Eötvös Lóránd Tudományegyetem Gazdaságtudományi Karának dékánja.
 • Érik az árstop kivezetése a NAK szerint

  Bár a hatósági árak rövid távon kedvezőek a fogyasztóknak, hosszú távon torzítják a piacot és veszélyeztetik a hazai termékeket.
 • Még mindig állják a sarat a panelek

  Jelentősen csökkent a kereslet a fővárosi ingatlanpiacon januárban a tavalyi év azonos időszakához képest. Az ingatlan.com vezető gazdasági szakértője elmondta, hogy ezzel együtt a panellakás kínálat bővült az utóbbi hónapokban.
 • Erre várnak a befektetők az óriáscégek gyorsjelentései után

  Az előttünk álló nap elsősorban a januári amerikai foglalkoztatási adatokról szól. Az NFP-jelentés 14:30-kor jelenik meg, és várhatóan 200 ezer alatti munkahely-gyarapodást, valamint a munkanélküliségi ráta emelkedését mutatja. A bérek növekedése várhatóan lassul, de továbbra is 4% felett marad éves szinten – összegezte az XTB.