1. 00:00

  Trend Night Bukovszky Józseffel

  A Trend FM különleges zenei válogatása minden nap, este hét és reggel hat óra között. Benne - a teljesség igénye nélkül - jazz, lounge, chill out, soul, blues, folk és világzene, úgy, ahogy máshol még nem hallotta!

  Belehallgatás:
 2. 00:10

  Kriptoverzum

  Mi mozgatta az elmúlt napokban a kriptodevizákat? Milyen piacbefolyásoló események jöhetnek még? A válaszokat a D-Labs szakértőjével, Vidákovics Attilával keresi Andor-Tóth Anna.

  Belehallgatás:
 3. 06:35

  Reggeli Monitor Nagy Károllyal

  A koronavírus-járvány jelentős átalakulásokat hozott a Posta életében – mondta a Magyar Posta elnök-vezérigazgatója, Schamschula György. Egyre több vállalat bővíti elektromos autókkal a gépjármű flottáját Magyarországon. Fizetéskönnyítő programokat kell kidolgozniuk a bankoknak a moratóriumból kikerült, törlesztési nehézségekkel küzdő ügyfeleknek. Évről évre igényesebbek az édesszájú magyarok. Folytatódik a logisztika hete a Trend FM-en! A reggel folyamán vendégünk lesz Simon Attila, az MKB Bank főosztályvezetője, akivel a frissen elfogadott EU-s agrár stratégiáról fogunk beszélgetni. Folytatódik Kriptoverzum című műsorunk Andor-Tóth Annával és a D-Labs alapítójával, Vidákovics Attilával. A tőzsdét a Növekedés.hu újságírójával Fellegi Tamással nyitjuk. Opellel közös autós interjú-sorozatunk új adásával is jelentkezünk, Péller András Zám Donáttal, az Opel Magyarország termékmenedzserével beszélget. Tartsanak velünk ismét, várja Önöket a műsorvezető, Nagy Károly.

  Belehallgatás:
 4. 11:05

  Egészségkód

  Az Egészségkód első felében a génkutatás jelenlegi kihívásairól és fejlődéséről beszélgetünk Dr. Árvai Kristóffal, a PentacoreLab genetikai laborjának vezetőjével. Aztán egy friss pszichológiai kutatás lesz a témánk, amely arra keresi a választ, vajon hogyan hat a fiatalok párkapcsolatára az okoseszközök használata. Dr. Zelena András magatartástudós, a BGE tanszékvezetője lesz a vendégünk.

  Belehallgatás:
 5. 12:05
 6. 12:35
 7. 13:05
 8. 13:35
 9. 14:05
 10. 14:35
 11. 15:05
 12. 16:05
 13. 16:35
 14. 17:10
 15. 18:05

  A Nap Vendége

  Dobó Mátyás, a Vodafone Vállalati Szolgáltatások üzletág vezérigazgató-helyettese. A műsorvezető Érczfalvi András.

  Belehallgatás:
 16. 19:05

  Trend Night Bukovszky Józseffel

  A Trend FM különleges zenei válogatása minden nap, este hét és reggel hat óra között. Benne - a teljesség igénye nélkül - jazz, lounge, chill out, soul, blues, folk és világzene, úgy, ahogy máshol még nem hallotta!

Soul History

2021-12-03 11:05:00

Monitor

2021-12-03 13:05:00

Kultúr-Trend Magazin

2021-12-03 13:35:00

Zenei válogatás

2021-12-03 14:05:00

Mozgásban Varjú Frigyessel

2021-12-03 15:05:00

Fintech Világa

2021-12-03 16:05:00

Prémium Kategória

2021-12-03 17:10:00

A Nap Vendége

2021-12-03 18:05:00

 • Lassan, de biztosan nő a hazai halfogyasztás

  A magyar haltermelés környezetbarát módon, alacsony energiafelhasználással, magas színvonalon állít elő kiváló minőségű, egészséges halhúst - mondta a Magyar Akvakultúra és Halászati Szakmaközi Szervezet ügyvezető igazgatója.

Friss hírek

 • A budapesti önkéntesek elhivatottak a digitalizációval kapcsolatos segítségnyújtásban

  Mentortalálkozót tartott a Digitális Jólét Program budapesti önkénteseinek. A DJP önkéntesek munkája többek között az idősek internethasználatát, a szülők és gyermekeik online tudatosságának fejlesztését, illetve analóg emlékek megőrzését szolgálja. Az eseményen a mentorok munkájának díjazása mellett az eddigi eredményeket is ismertette a DJP Hálózat vezetője, Princz Attila, és az Innovációs és Technológiai Minisztérium digitalizációért felelős helyettes államtitkára, dr. Solymár Károly Balázs.
 • Óriási sikere van az internetes oktatásnak Zuglóban

  Országszerte számos DJP Ponton oktatják az időseket internethasználatra és számítógépes ismeretekre, úgy látszik azonban, hogy Budapesten Zugló területén kiemelkedő az érdeklődés. A digitális felzárkóztatásért dolgozó önkéntesek ezeken a pontokon akár napi 5 órát is dolgoznak a saját közösségükért – mesélte el rádiónknak a Digitális Jólét Program zuglói pontján dolgozó önkéntese. Koós Jánosné Emi arról beszélt, hogy az általa segített idősek internettel kapcsolatos kérdéseit egyéni és csoportos segítségnyújtással igyekeznek megválaszolni. Mint mondta, sokan ismétlő kurzusokkal is mélyítik a tudásukat, így nincs hiány a résztvevőkből.
 • Felejtsük el a „digitális bennszülöttek” kifejezést

  Legalábbis ne abban az általánosító értelemben használjuk, hogy minden fiatal már a digitalizáció, az okos eszközök bűvkörében nő fel, így náluk teljesen természetesen alakul ki, hogy otthonosan mozognak ebben a környezetben. A gyerekek között a digitális világot illetően is ugyanolyan különbségek, eltérések alakulnak ki, mint bármilyen más kulturális vagy szociális kérdésben.
 • Elszállt az átlagkereset, de csak bérszakadék növekedett

  Bruttó 428 100 forintot kerestek a magyarok átlagosan szeptemberben a KSH szerint.
 • Ne az íróasztalnál szülessenek meg az innovációk

  Sokkal inkább az adott település lakói határozzák meg, hogy milyen okos, innovatív megoldásokra van szükségük – állítja a Digitális Jólét Program által alapított, „Az Év Digitális Faluja” innovatív települési környezet díjat elnyert Alsómocsolád polgármestere.