1. 00:00

  Trend Night Bukovszky Józseffel

  A Trend FM különleges zenei válogatása minden nap, este hét és reggel hat óra között. Benne - a teljesség igénye nélkül - jazz, lounge, chill out, soul, blues, folk és világzene, úgy, ahogy máshol még nem hallotta!

 2. 00:10

  Kriptoverzum

  Egy fiatal coin kerül terítékre a Kriptoverzum következő adásában, a Shiba Inu ugyanis rövid idő alatt a top 10 coin közé küzdötte fel magát. Technikai innováció nincs benne, az ethereum hálózatán fut, de a mögötte lévő marketing miatt gyorsan népszerűvé vált. Néhány hónapja pedig felröppent a hír, hogy építenek egy decentralizált tőzsdét a Shiba Inu köré, amivel kiléphetne a mémcoinok kategóriájából, és valós értéket képviselhetne. A Shiba Inuról Vidákovics Attilát, a Dlabs alapítóját Andor Tóth Anna kérdezte.

  Belehallgatás:
 3. 06:35

  Reggeli Monitor Imre Lőrinccel

  Elszállhatnak a lakáshitelek – figyelmezet a money.hu. Az ellátási láncok jelenleg is zajló versenyében a digitalizáció kulcsszerephez juthat. A tavalyinál is erősebb karácsonyi szezont vár a Magyar Posta. Hiába az üzleti várakozások javulása, a fogyasztói bizalmi index ritkán látható zuhanása magával rántotta a novemberi konjunktúramutatót. További drágulás jöhet az építőanyag piacon, de már látszik a fény az alagút végén – mondta a Mapei Kft. ügyvezetője. Az ünnepi időszakban rengeteg édesség kerül az asztalokra, elég csak a mézeskalácsra, vagy a mézes puszedlire gondolni. Folytatódik Kriptoverzum című műsorunk Andor-Tóth Annával és Vidákovics Attilával, a D-Labs alapítójával. Az árupiacok aktuális mozgásaival az Equilor Befektetési zrt. senior elemzője, Bosnyák Zsolt jelentkezik majd, utána nyitjuk a tőzsdét az Ertse Befektetési Zrt. részvényelemzőjével, Nagy Andrással. Vendégünk lesz Tóth Gergely, közgazdász is. Tartsanak velünk holnap reggel is, várja Önöket a műsorvezető, Imre Lőrinc.

  Belehallgatás:
 4. 11:05

  Nagytotál Péller Andrással

  A mondás úgy szól, hogy kis pénz kis foci. Elmondhatjuk, hogy a filmeknél nem igaz ennek ellenkezője. A Különösen veszélyes bűnözők a Netflix eddigi legdrágább filmje lett, az alkotás hagy némi kívánnivalót maga után. Zavaros és összecsapott történet, rosszul megírt karakterek és túlzásba vitt, sok esetben zavarba ejtően lapos csavarok kavalkádját kapják a nézők a film előtt töltött két órában. Az eredeti címén Red notice-ként futó filmet az sem menti meg, hogy három népszerű színész van a főszerepekben, Dwayne Johnson, Gal Gadot és Ryan Raynolds. Tartsanak velünk a 11 órai hírek után amikor Imre Lőrinccel próbálunk meg utána járni, hogy hol csúszott el és bukott hatalmasat a koncepció. Várja Önöket a szerkesztő-műsorvezető, Péller András.

  Belehallgatás:
 5. 12:05
 6. 13:05

  Monitor

  Bemutatta első NFT-festményének mását a magyar származású Anton Molnar. A Milton Friedman Egyetem aulájában élőben mutatták be a Bitcoin feltalálóját ábrázoló portrét. A kép címe „Netuddki”, ugyanis Satoshi Nakamoto kiléte is ismeretlen, így egy anonim alakot ábrázol a kép. A festő képére nem helyettesíthető tokenként lehet licitálni, ami a blokkláncba bejegyezve érhető el. Rekord év lehet az idei a tőzsdei kibocsátások terén. A jegybanki likviditásbővítés pozitívan hatott a tőzsdei árfolyamokra, ezért a cégek a világ minden táján úgy érezték, hogy itt a megfelelő időpont a tőzsdére lépésre. A technológiai szektor továbbra is a legvonzóbb befektetői célpont világszerte, ezen a területen 419 tőzsdei bevezetés valósult meg eddig 2021-ben. A Bloomberg hírügynökség összegzése szerint az év eleje óta 2850 elsődleges tőzsdei részvénykibocsátás valósult meg, több mint 600 milliárd dollár értékben. Az előző rekord 2007-ben született. A legfrissebb tőzsdei- és devizapiaci árfolyamokkal várja Önöket Nagy Károly.

  Belehallgatás:
 7. 13:35
 8. 14:05
 9. 14:35
 10. 15:05

  IoT Zóna

  Tele van a padlás a legmodernebb logisztikai IoT-s, automatizációs megoldásokkal, a cégek fantáziája pedig határtalan: ennek ellenére az okos raktár beruházásoknál sokszor a büdzsé azért gátat szab az elképzeléseknek. Főként az online vásárlások felfutása miatt egyre nagyobb alapterületű raktárakra van szükség, ez pedig a további automatizáció irányába mutat – mondta a QLM Logistics Solutions Kft. ügyvezető igazgatója. A műsor vendége Bérces Pál.

  Belehallgatás:
 11. 15:35

  Gyűjtő

  Belehallgatás:
 12. 16:05
 13. 16:35
 14. 18:05

  A Nap Vendége

  Bengyel Ádám a Foxpost vezérigazgatója. A műsorvezető Érczfalvi András.

  Belehallgatás:
 15. 19:05

  Trend Night Bukovszky Józseffel

  A Trend FM különleges zenei válogatása minden nap, este hét és reggel hat óra között. Benne - a teljesség igénye nélkül - jazz, lounge, chill out, soul, blues, folk és világzene, úgy, ahogy máshol még nem hallotta!

Soul History

2021-12-03 11:05:00

Monitor

2021-12-03 13:05:00

Kultúr-Trend Magazin

2021-12-03 13:35:00

Zenei válogatás

2021-12-03 14:05:00

Mozgásban Varjú Frigyessel

2021-12-03 15:05:00

Fintech Világa

2021-12-03 16:05:00

Prémium Kategória

2021-12-03 17:10:00

A Nap Vendége

2021-12-03 18:05:00

 • Lassan, de biztosan nő a hazai halfogyasztás

  A magyar haltermelés környezetbarát módon, alacsony energiafelhasználással, magas színvonalon állít elő kiváló minőségű, egészséges halhúst - mondta a Magyar Akvakultúra és Halászati Szakmaközi Szervezet ügyvezető igazgatója.

Friss hírek

 • A budapesti önkéntesek elhivatottak a digitalizációval kapcsolatos segítségnyújtásban

  Mentortalálkozót tartott a Digitális Jólét Program budapesti önkénteseinek. A DJP önkéntesek munkája többek között az idősek internethasználatát, a szülők és gyermekeik online tudatosságának fejlesztését, illetve analóg emlékek megőrzését szolgálja. Az eseményen a mentorok munkájának díjazása mellett az eddigi eredményeket is ismertette a DJP Hálózat vezetője, Princz Attila, és az Innovációs és Technológiai Minisztérium digitalizációért felelős helyettes államtitkára, dr. Solymár Károly Balázs.
 • Óriási sikere van az internetes oktatásnak Zuglóban

  Országszerte számos DJP Ponton oktatják az időseket internethasználatra és számítógépes ismeretekre, úgy látszik azonban, hogy Budapesten Zugló területén kiemelkedő az érdeklődés. A digitális felzárkóztatásért dolgozó önkéntesek ezeken a pontokon akár napi 5 órát is dolgoznak a saját közösségükért – mesélte el rádiónknak a Digitális Jólét Program zuglói pontján dolgozó önkéntese. Koós Jánosné Emi arról beszélt, hogy az általa segített idősek internettel kapcsolatos kérdéseit egyéni és csoportos segítségnyújtással igyekeznek megválaszolni. Mint mondta, sokan ismétlő kurzusokkal is mélyítik a tudásukat, így nincs hiány a résztvevőkből.
 • Felejtsük el a „digitális bennszülöttek” kifejezést

  Legalábbis ne abban az általánosító értelemben használjuk, hogy minden fiatal már a digitalizáció, az okos eszközök bűvkörében nő fel, így náluk teljesen természetesen alakul ki, hogy otthonosan mozognak ebben a környezetben. A gyerekek között a digitális világot illetően is ugyanolyan különbségek, eltérések alakulnak ki, mint bármilyen más kulturális vagy szociális kérdésben.
 • Elszállt az átlagkereset, de csak bérszakadék növekedett

  Bruttó 428 100 forintot kerestek a magyarok átlagosan szeptemberben a KSH szerint.
 • Ne az íróasztalnál szülessenek meg az innovációk

  Sokkal inkább az adott település lakói határozzák meg, hogy milyen okos, innovatív megoldásokra van szükségük – állítja a Digitális Jólét Program által alapított, „Az Év Digitális Faluja” innovatív települési környezet díjat elnyert Alsómocsolád polgármestere.