1. 00:00

  Trend Night Bukovszky Józseffel

  A Trend Fm különleges zenei válogatása minden nap, este hét és reggel hat óra között. Benne - a teljesség igénye nélkül - jazz, lounge, chill out, soul, blues, folk és világzene, úgy, ahogy máshol még nem hallotta!

 2. 06:35

  Reggeli Monitor Nagy Károllyal és Nestával

  A korábban vártnál 15 százalékkal több új autót állíthatnak Magyarországon forgalomba idén. Így összesen 90 ezer gépjármű találhat gazdára – áll a Magyar Gépjárműimportőrök Egyesületének közleményében. A Várakozásoknál jóval nagyobb mértékben javult a szeptemberi ifo index. A müncheni gazdaságkutató cég hangulatmutatója 109,5 pont lett, ami két éve a legmagasabb érték. A fogyasztási hiteleket érintheti a legerőteljesebben a Brexit –írja a portfolio.hu a Financial Times nem a nyilvánosság számára készült tanulmányára hivatkozva. Nem vár jelentős megállapodást a szakértő a nagy olajkitermelő országok eheti csúcstalálkozójától. Részvények kibocsátásával szeretne 3 milliárd forint friss tőként bevonni az Alteo Energiaszolgáltató Nyrt. Új szolgáltató központot hoz létre Szegeden a British Petrol. Ezekkel és sok más érdekes témával várja Önöket Nagy Károly!

  Belehallgatás:
 3. 11:05
 4. 13:05
 5. 13:35
 6. 14:35
 7. 15:05

  M2M Zóna

  Műsorunk vendége Román Gergely, a Decathlon stratégiai igazgatója, akivel arról beszélgetünk, hogy egy áruház milyen okos megoldásokkal tudja megkönnyíteni és élvezetesebbé tenni a vásárlás folyamatát.

  Belehallgatás:
 8. 15:35
 9. 16:05
 10. 18:05

  A Nap Vendége

  Scheer Sándor a Market Építő Zrt. alapító tulajdonosa, a cég vezérigazgatója A riporter Mezei Dániel.

  Belehallgatás:
 11. 19:05

  Trend Night Bukovszky Józseffel

  A Trend Fm különleges zenei válogatása minden nap, este hét és reggel hat óra között. Benne - a teljesség igénye nélkül - jazz, lounge, chill out, soul, blues, folk és világzene, úgy, ahogy máshol még nem hallotta!

Trend Night Bukovszky Józseffel

A Trend FM különleges zenei válogatása minden nap, este hét és reggel hat óra között. Benne - a teljesség igénye nélkül - jazz, lounge, chill out, soul, blues, folk és világzene, úgy, ahogy máshol még nem hallotta!

2021-10-17 00:00:00

A hét vendége

2021-10-17 06:05:00

Hétvégi Menetrend

2021-10-17 07:05:00

Gyűjtő (ismétlés)

2021-10-17 15:35:00

ReBrief (ismétlés)

2021-10-17 16:05:00

Fintech Világa (ismétlés)

2021-10-17 17:05:00

Hétfő - Egy nő (ismétlés)

Vénusz Edina, a Szent Anna Görögkatolikus Gimnázium és Technikum igazgatója. A műsorvezető Kutasi Judit. (ismétlés)

2021-10-17 18:05:00

Friss hírek

 • BÉT Prémium kategóriából top mobilitási szolgáltatóvá léphet elő az AutoWallis

  Robbanásszerű növekedéssel számol az AutoWallis Csoport 2025-ig, a szeptember végén közzétett, frissített stratégiájában. A második negyedévben is nagyot robbantott a Csoport árbevétele. A jó növekedési ütem és a tőzsdei hangulat visszaigazolja a stratégiát – véli a vezérigazgató.
 • A zöld kötvény, mint vállalati finanszírozási forma

  A KCG Partners Ügyvédi Társulás jogi szakértői úgy látják, hogy napjainkban a környezetvédelem, illetve a fenntarthatóság olyan központi témává vált, mely egyre nagyobb szerepet kap a befektetési döntések meghozatalában is. Az ESG (Environmental, Social, Governance) egy olyan kritériumrendszer, amely figyelembe veszi a környezeti, társadalmi és vállalatirányítási szempontokat, így járulva hozzá a vállalatok fenntarthatósági tevékenységének befektetők általi megítéléséhez.
 • A Google és a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat oktatási programot indít a magyar gyermekek online biztonságáért

  A Google és a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat elindította a Legyél az Internet Ásza! programot Magyarországon. 2022 végéig a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat szervezésében mintegy 44 ezer diák sajátíthatja el az internet tudatos és biztonságos használatát. A gyerekek önállóan, de szüleikkel együtt is felfedezhetik az oktatási célú Interland játékot, és az internet magabiztos felhasználóivá válhatnak.
 • Papírhegyen innen és túl

  Önnek is problémát jelent az a rengeteg dokumentum, amit naponta kezel a vállalkozása? Tudta, hogy a dokumentumok rendszerezése elektronikus formában gyorsítja a munkafolyamatokat? Jöjjön el a Canon Hungáriához október 21-én, ismerje meg és próbálja ki az automatizálás hatékony eszközeit!
 • InnoMax Díj: ismét várják az innovatív ötleteket

  Az Invitech már 12. alkalommal írja ki a pályázatot, amely a fenntarthatóság, az oktatás, az egészség vagy éppen a kultúra területén a digitalizáció segítségével fejlődni akaró közösségeknek kíván támogatást nyújtani.