A nyomokban csomagolóanyagok kereskedelmét is tartalmazó tevékenységünk zászlós  hajója a gazdaságos hulladékkezelés a vállalkozásoknál. Hulladéktömörítő, hulladékbálázó és daráló berendezéseket forgalmazunk, adunk bérbe és biztosítjuk a zavartalan működésüket. Elsősorban Magyarországon ám az utóbbi 1 évben a környező országokban is elkezdtük a tevékenységünket kiterjeszteni, melynek köszönhetően Szlovákiában, Csehországban, Romániában és Olaszországban is helyeztünk üzembe berendezéseket.

Három márka kizárólagos disztribútorai vagyunk Magyarországon: az LSM hulladéktömörítő-bálázógép családot, a FINBIN napelemes kukatömörítőit és az Ulster-Shredder hulladékdaráló gépeit forgalmazzuk.

Több évtizedes hulladékgazdálkodási/újrahasznosítási tapasztalattal a tervezéstől a gazdaságos hulladékkezelés megvalósításáig, a hulladékok újrahasznosításra való eljutattásában és a kezelt hulladékok költségből bevétellé alakításában is komoly szerepet vállalunk. Országosan hulladékátvevő/feldolgozó Partnerekkel is közreműködünk, így a hozzánk forduló cégeknek a probléma feltárástól a költségmegtakarítás/bevétel a hulladékból bevezetésén át a környezetvédelem és újrahasznosítás megvalósításig segítséget adunk: szaktudást, korszerű eszközöket, know-how-t, szolgáltató partnereket.

Tevékenységünk eredményeképpen rend, tisztaság, biztonságos munkakörnyezet, költségcsökkentés, extra bevételi forrás és munkaerő optimalizálás mellett a környezetvédelmi termékdíj világában is eligazítást tudunk nyújtani, illetve a hulladékbevalláshoz szükséges rendszerkialakítás, adatok szolgáltatásával is hozzájárulunk.

Az ötcsillagos hulladékkezelés és bevétel a hulladékból velünk akár 1 héten belül megvalósul!

Tegye próbára legendás rugalmasságunkat, ismerje meg humorral fűszerezett profi-munkastílusunkat, élvezze üzembiztos és legritkábban meghibásodó berendezéseink nyújtotta biztonságot! Legyen az Önök vállalkozásának is bevétele a hulladékból!

Zebrapack Hungary Kft. – Szakértő a hulladékgazdálkodásban