A 3 napos eseményen neves előadók izgalmas beszámolóit követheti online, de – ahogy a hagyományos konferenciákon megszokott – különböző panelbeszélgetéseket is tartanak például a gyártás, a logisztika, a kereskedelem vagy a marketing legfrissebb trendjeiről. Ami összeköti a különböző szegmenseket, az a technológia és digitalizáció.

A részvétel díjmentes, de regisztrációhoz kötött. Az előadások angol és német nyelven zajlanak. További információkat az eleVation Digital Days oldalán talál!

Íme, néhány szektor, ahol a Covid-19 járványt megelőzően, de az elmúlt egy évben is gőzerővel zajlottak és zajlanak a digitális fejlesztések.

Ipar 4.0: forradalmi innovációk a gyártás világában

Hogyan változtatja meg a digitalizáció az ipart? Milyen lehetőségeket kínál az ötödik generációs hálózat (5G), a mesterséges intelligencia (AI) és az Ipar 4.0? Hogyan járulhat hozzá ez a technológia ahhoz, hogy a gyártás fenntartható legyen a bolygónk számára? Íme, néhány gondolatébresztő előadás!

5G-IoT-AI: hiperkonnektivitás az 5G világában (The hiperconnected world)

A hiperkonnektivitás világában minden összekapcsolódik, ami összekapcsolható: tervezőirodától a gyártóterületig a teljes ellátási és terjesztési láncban. Hallgassa meg Nick Dawsont, a Samsung globális B2B szervezetének vezetőjét, aki elmagyarázza, hogy miként ragadják meg a gyártók ezt a koncepciót és a benne rejlő előnyöket.

Világunk megmentése a digitalizációval (Saving the planet with digitalisation)

Nico Rosberg sokak számára a Forma-1 2016-os világbajnokaként ismert. Amióta felhagyott a sporttal, a zöldtechnológia szenvedélyes hírnökévé vált. 2020-ban a Rosberg Xtreme Racing megalapításával az volt a célja, hogy részt vegyen a tisztán elektromos SUV terepjárók Extreme E bajnokságában. Nico egy panelbeszélgetés keretében magas szintű üzleti vezetőkkel vitatja meg, hogy miként javíthatja a digitalizáció az életünket, és csökkentheti a környezeti hatásunkat.

IoT: az új iparágak technológiája? (IoT – Technology for new industries)

A Dolgok Internete forradalmasítja a gyártás alapvető műveleteit. Az egymással összekapcsolt eszközök segítségével megépíthetjük a jövő okosgyárát, és hatékonnyá tehetjük az ipari folyamatokat. Csatlakozzon Erik Brenneishez, a Vodafone IoT-ért felelős vezérigazgatójához annak megvitatásában, hogy miként segítheti az iparágakat sikerhez a „dolgok" – gépektől járművekig való – összekapcsolása.

Offline vagy online? A kereskedelem is örökre megváltozott

A COVID-19 világjárvány nagy hatással volt a kiskereskedelemre is, de a negatívumok mellett rávilágított a szektor jövőjében rejlő izgalmas lehetőségekre is.

Hogyan javíthatják a vásárlói élményt az olyan új technológiák, mint a gépi intelligencia vagy az 5G? Mi a hagyományos fizikai üzletek jövője? Hogyan lehetnek a kiskereskedők a fenntarthatóságért vívott globális harc élén? Ezekről is megtudhatja a kereskedelmi fejlesztésekben „utazók" naprakész véleményét és tapasztalatait.

A teljes cikket elolvashatja az IoT Zóna oldalán.