A közlemény szerint a társaság fejlesztési terveinek finanszírozása érdekében részvényenként 72 forintos kibocsátási érték mellett – legfeljebb 149 jogi és természetes személy részvételével – jegyzési eljárás bonyolít le, melynek során az egy személy általi jegyzés értékét legalább 500.000 forintban határozza meg.

A társaság igazgatósága felhatalmazta az igazgatóság elnökét a tervezett forgalomba hozatalhoz kapcsolódó döntések meghozatalára, az eljárások végrehajtására, így különösen az alaptőke-emelésben részt vevő befektetők kiválasztására, számukra ajánlattétel kidolgozására és átadására. Az alaptőke felemelésére vonatkozó határozatát az igazgatóság a beérkezett és pénzügyileg teljesített befektetői kötelezettségvállalások alapján hozza meg, az új részvények bevezetésre kerülnek a BÉT Xtend platformjára.

A NAVIGATOR Investments közel 415 millió forint értékben hajtott végre tőkeemelést részvényeinek tavalyi tőzsdei bevezetése előtt. A befektetők az idei technikai jellegű részvényfelosztással korrigálva a mostanival megegyező árfolyamon válhatnak az ipari termelő befektetések és a generációváltás befektetési sztoriját összekapcsoló társaság tulajdonosaivá.