Javában tart a visszaszámlálás (már csak egy hét van hátra!), ezért folytatjuk a múlt heti cikksorozatunkat, és most újabb kulisszatitkokat teszünk közé arról, hogy mire számíthatnak a Trend FM hallgatói, ha kilátogatnak május utolsó napján a helyszínre. Ami már eddig ismert, hogy május 31-én 13:00 órától este 7-ig több formában is jelentkezünk a rendezvényről.

13:00 Monitor: helyszíni élő bejelentkezés (még a Rosalia nyitása előtt egy pár perces hangulatjelentéssel jelentkezünk és elmondjuk, hogy a nap során mi mindennel készülünk);

14:05-15:00 BorMárka – iránytű, borkalauz a mindennapokra (ÉLŐ): a műsor születésnapi adása alkalmából kaptunk olyan hallgatói üzeneteket melyek felvetették egy helyszíni (amolyan közönségtalálkozó jelleggel) kóstolás lehetőségét. Örömmel jelentjük, hogy most erre lehetőség van. Természetesen most is lesznek vendégeink: velünk lesz a Törley Pezsgőpincészet és a Bolka Desszertbutik képviselője, így borokról, pezsgőkről, desszertekről, valamint a Rosalia életérzésről is beszélgetünk majd. Mindemellett a BorMárka csapatával is találkozhatnak/találkozhattok és most nem csak rádió hullámhosszain vagy a YouTube csatornán, hanem a helyszínen is!

De itt még nincs vége! 18:05-19:00 A Nap Vendége c. műsorunk ezúttal ugyancsak a Rosalia Borpiknikről jelentkezik. A délutáni, kora esti hangulatjelentés mellett a mobil stúdióban a megszokottól eltérően most nem egy, hanem két vendégünk lesz: a csaknem 100 hektáron gazdálkodó L. Simon borászat ügyvezetője, L. Simon László és Zilai Zoltán a Rosalia Borpiknik igazgatója.

Az se búslakodjon, aki nem tud velünk tartani személyesen, mert a rádió hullámhosszainak segítségével igyekszünk közvetíteni a borpiknik hangulatát.

A rádiós kitelepülés napján kövessenek bennünket a Facebook oldalunkon is, a YouTube-on pedig igyekszünk mielőbb hozni majd az elkészült (exkluzív) videós tartalmakat, hogy így még azok is élvezhessék a Rosalia hangulatát, akik nem tudnak velünk tartani ezen a különleges nyárköszöntő napon.