Első bejegyzésünkben még csak a hírt magát jelentettük be. Reméljük, hogy mostanra egyre több hallgatónkhoz eljutott a híre annak, hogy velünk is találkozhatnak, ha kilátogatnak az idei Rosalia Borpiknikre a Városligetben.

Mivel pontosan két hét választ el bennünket a rendezvénytől mostani cikkünkben elárulunk néhány részletet arról, hogy mi mindennel készülünk!

Május 31-én (péntek) 13:00-tól este 19:00-ig több formában is jelentkezünk a rendezvényről. Aki nem tud velünk tartani személyesen, az a rádiót hallgatva értesülhet majd a fejleményekről.

13:00 Monitor: helyszíni élő bejelentkezés (még a Rosalia nyitása előtt jövünk egy rövid hangulatjelentéssel és elmondjuk, hogy mi várható az első napon);

14:05-15:00 BorMárka – iránytű, borkalauz a mindennapokra (ÉLŐ): a műsor születésnapi adása alkalmából kaptunk olyan hallgatói üzeneteket melyek felvetették egy helyszíni kóstolás lehetőségét (amolyan közönségtalálkozó jelleggel). Örömmel jelentjük, hogy most erre lehetőség lesz. Vendégeink is lesznek: a Törley Pezsgőpincészet és a Bolka Desszertbutik képviselője, így borokról, pezsgőkről, desszertekről, valamint a Rosalia életérzésről is beszélgetünk majd. Mindemellett a BorMárka csapatával is találkozhatnak/találkozhattok és most nemcsak rádió hullámhosszain vagy a YouTube csatornán, hanem a helyszínen is!

Itt még nincs vége! A nap hátralevő részében is lesz még kapcsolódásunk a helyszínnel. Hogy milyen formában? Figyeljenek bennünket itt a honlapon és a Facebook-on, YouTube-on is!