Ma akár egy rizottót is készíthetünk 5 perc alatt, forró vízzel, porból, de a legtöbben ettünk már házi készítésű, poralapú fagylaltot is. Ennek a szabadalmával indult útjára a TUTTI Élelmiszeripari Kft. majdnem 40 évvel ezelőtt, ma pedig már 12 nagy gyártósoron, közel 2500 féle saját- és bérgyártású termék fordul meg náluk.

A családi vállalkozás ügyvezető igazgatója, Prohászka Andrea ebben az epizódban beavat minket többek között abba, hogy mit jelent a liofilizálás, miért tisztítják cukorral a gyártósoraikat, miért nem igazán gyártanak sós termékeket, mit lehet és kell feltüntetni a csomagolásokon, valamint, hogy miben kellene még fejlődnie az automatizálási technológiáknak, hogy hatékonyan segítsék a munkájukat. Ismerjék meg az élelmiszeripari bérgyártás világát! A műsorvezető Érczfalvi András. Az Ipar Hangjai sorozat szakmai partnere a Siemens Zrt.