A decemberi adventi hétvégéken az emeleti ételudvaron a hoszteszeknél adhatók le a cipősdoboz adományok (szombaton 12 és 20 óra között, vasárnap 11 és 19 óra között), minden egyéb alkalommal a földszinti információs pultnál (hétfőtől szombatig 10 és 20 óra között, vasárnap 10 és 19 óra között) lehet ezt megtenni.

A budatétényi bevásárlóközpontban a decemberi adventi hétvégéken különféle programokkal várják a családokat. Például egy közös pillanatot megörökíthetnek naptár formájában, vagy a karácsonyi fotósarok előtt a gyerekek arcfestést is kérhetnek.

December 3-án és 4-én karácsonyi képeslapkészítés is lesz a programban. A következő hétvégén ünnepi dekorációt készíthetnek majd az érdeklődők, 17-én és 18-án pedig mézeskalácsot sütnek majd a segítőkkel a vállalkozó szelleműek.

Az üzletközpont nyári megújulása óta a látogatók már a belső játszóteret, a relax zónákat és az Insta fotósarkot is használhatják. Az ünnepi programokról, az ajándékozással kapcsolatos részletekről és a doboz megtöltését segítő ötletekről itt olvashat.