A Toman Mentor Programba azok jelentkezését várják, akiknek már működő vállalkozása van, de szeretnének magasabb szintre lépni. A résztvevők esetében nincs megkötve, milyen iparágból érkezhetnek, illetve hány főt foglalkoztatnak. A jelentkezők közül Tomán Szabina és csapata választja majd ki azt a 10 vállalkozót, akik élhetnek a mentorálási lehetőséggel.

Szabina mélyen hisz abban, egy nő lehet egyszerre sikeres vállalkozó miközben a hagyományos női szerepekben is helytáll. A program lehetőséget nyújt a jelentkezőknek, hogy személyre szabott iránymutatást, stratégiai tanácsokat és teljes körű betekintést kapjanak általában egy üzleti vállalkozás, illetve a saját cégek különböző aspektusaiba.

Az előző mentorprogram mérlege

„A legutóbbi alkalommal különösen meglepő volt, hogy több mint 100 jelentkezés érkezett hozzánk. Nehéz volt választani a tehetséges vállalkozó hölgyek közül. A sokszínűség és az elhivatottság, amit a jelentkezők és azután a programban részt vevők megmutattak, rendkívüli inspirációt jelentett számomra is. A nagyszámú jelentkezés is azt mutatta meg, hogy hatalmas szükség van az ilyen típusú támogatásra és mentorálásra."

A jelentkezési határidő szeptember 6-a, a kiválasztott résztvevőket szeptember 12-én értesítik az eredményekről.