Csaknem 60 pincészet gazdag kínálata várja a borkedvelőket, vagy éppen a kíváncsiskodókat, ráadásul a főszereplők – rosék, gyöngyözők, habzók és pezsgők – mellett mindenki megtalálhatja a maga kedvencét a fehérboroktól a testesebb vörösekig. Mindehhez széles gasztronómiai kínálat, délutánonként pedig könnyű- és világzenei koncertek is társulnak.

De, hogy miért jelentős mérföldkő mindez a BorMárka rádiós műsor rövidke életében? Ez lesz a műsor és a Trend FM első, helyszíni, élő kitelepülése. Tulajdonképpen mi nyitjuk meg az idei Rosalia Borpikniket a Városliget csodálatos környezetében.

Arra bátorítjuk hallgatóinkat, hogy jöjjenek ki, legyünk minél többen már a rendezvény első perceiben, és egyúttal élőben, a helyszínről követhetik végig a BorMárka különkiadását 14:05-15:00 között a Rosalia színpadán várjuk Önöket. Aki pedig nem tud velünk tartani, annak az adás ideje alatt élőben próbáljuk meg átadni a Rosalia életérzést. A BorMárka csapatából Gál Márk és Zilai Zoltán várja a rádió és a műsor hallgatóit, illetve a fesztivál látogatóit.

Természetesen az adás videós változata sem marad el – a Trend FM YouTube-csatornáján –, de ezúttal a premierre néhány nappal többet kell majd várni.

Fotók: Szigetváry Zsolt