Csaknem 60 pincészet gazdag kínálata várja a borkedvelőket, vagy éppen a kíváncsiskodókat, ráadásul a főszereplők – rosék, gyöngyözők, habzók és pezsgők – mellett mindenki megtalálhatja a maga kedvencét a fehérboroktól a testesebb vörösekig. Mindehhez széles gasztronómiai kínálat, délutánonként pedig könnyű- és világzenei koncertek is társulnak.

De, hogy miért jelentős mérföldkő mindez a BorMárka rádiós műsor rövidke életében? Ez lesz a műsor és a Trend FM első, helyszíni, élő kitelepülése. Tulajdonképpen mi nyitjuk meg az idei Rosalia Borpikniket a Városliget csodálatos környezetében.

Arra bátorítjuk hallgatóinkat, hogy jöjjenek ki, legyünk minél többen már a rendezvény első perceiben, és egyúttal élőben, a helyszínről követhetik végig a BorMárka különkiadását 14:05-15:00 között a Rosalia színpadán várjuk Önöket. Aki pedig nem tud velünk tartani, annak az adás ideje alatt élőben próbáljuk meg átadni a Rosalia életérzést. A BorMárka csapatából Gál Márk és Zilai Zoltán várja a rádió és a műsor hallgatóit, illetve a fesztivál látogatóit.

Természetesen az adás videós változata sem marad el – a Trend FM YouTube-csatornáján –, de ezúttal a premierre néhány nappal többet kell majd várni.

Frissítés: Sajnos a tervezett első helyszíni kitelepülésünk elmarad, de a BorMárka 06.09-én, pénteken 14:05-től így is új adással jelentkezik. Folytatjuk a múlt héten elkezdett buborékos kalandozásunkat, de ezúttal már az új trendek irányába tekintünk méghozzá a gyöngyöző és habzóborok világát fedezzük fel. Ebben segítségünkre lesz Juhász Ádám, a Juhász Testvérek pincészet borásza. Gál Márk és Zilai Zoltán számít a figyelmükre, és persze szó lesz a Rosalia Fesztiválról is! 14:05-től „BorMárka - iránytű, borkalauz a mindennapokra” az FM 94.2-n és online.

Fotók: Szigetváry Zsolt