Adásunk második részében a „Nem mindennapi mindennapi” rovatunkban külföldi vizekre evezünk olyan formában, hogy a Budapest Borfesztivál idei vendégeként bemutatkozik Dél-Amerika: négy ország területéről 12 tételeivel lehet majd ismerkedni négy napon át. A rovatunkban így argentin és chilei borok lesznek, egy kis csavarral.

Zilai Zoltán hitvallása: „Mindig kicsit többet, mindig kicsit jobban.”

A továbbiakban pedig visszautalva az elmúlt időszak fontos eseményeire, egy exkluzív interjút hallgathattak meg, Liptai Zsolttal a Pannonhalmi Főapátság pincészetének ügyvezető-igazgatójával, főborászával mivel a BorMárka stábja jelen volt az „Év pincészete 2023” díjátadó ünnepségén.

A szemfüles hallgatóink már azt az információt is tudják, hogy most megpróbáljuk összehozni azt, ami sajnos legutóbb a Rosalia borpikniken elmaradt, vagyis a Trend FM élőben jelentkezik a 32. Budapest Borfesztiválról. Jöjjenek, látogassanak ki a fesztiválra és kövessék a helyszínről szeptember 8-án a BorMárka adását, de ezen kívül este 19:00-ig a helyszínen marad a Trend FM, záróakkordként pedig a Nap Vendége is a fesztiválról szól majd élőben. További részletekkel is jövünk a napokban!

A vakkóstolóval egybekötött teljes beszélgetés elérhető a Trend FM YouTube-csatornáján, de megtalálnak bennünket a Podcastgyár by TrendFM applikációval is.