A Transsion Group által létrehozott márka célja, hogy a legmodernebb technológiákat és megfelelő ár-érték arányú termékeket kínáljon a fiatal, trendkövető fogyasztóknak, különös tekintettel a családokra és a különböző korosztályokra.

Az Infinix az innováció és technológiai fejlesztések élvonalában van, folyamatosan fejlődő, mégis trendkövető kínálatával. Kiemelkedő kutatás-fejlesztési központjai Shanghajban, Shenzhenben és Chongqingban találhatók, ahol olyan előremutató technológiákat fejlesztenek, mint az AI hangfelismerés, vizuális érzékelés, intelligens töltési megoldások és 5G kommunikáció.

A társaság különféle okostelefon szériákat kínál, amelyek a legmodernebb technológiákat és prémium dizájn megoldásokat ötvöznek. Az új Magyarországon is elérhető modellek közé tartoznak a Note 40 Pro, a Hot 40 Pro és a Smart 8.

A márka magyarországi piacra lépése során különös figyelmet fordítanak a helyi igényekre és elvárásokra is. A termékek stílusos dizájnnal és a legmodernebb megoldásokkal készülnek.

Kiemelendő kollaboráció az Infinix és a JBL közös együttműködése a prémium készülékekben, hiszen a hangszórók nemcsak tovább növelik a termékek vonzerejét, hanem tökéletes zenei élményt nyújtanak.

Extrák között szerepel, hogy a telefonok mellé a gyártó tokot, fóliát és gyors töltőt is biztosít.