A Budapesti Értéktőzsde a díjátadó keretében 18 kategóriában díjazta az előző év legjobb tőkepiaci teljesítményeit, a Tőzsdei Tanácsadó Testület tagjaiból álló szakmai zsűri elbírálása és a piaci teljesítmények alapján.

„Mint ismert, a MEGAKRÁN Nyrt. a 2018. évben sikeres tőkebevonási tranzakciót hajtott végre a BÉT Xtend piacán. A tranzakcióval nemcsak az első vállalat voltunk az Xtenden, de egyben a BÉT Xtend piac legnagyobb értékű kibocsátását is végrehajtottuk. Ezt elsődlegesen azoknak a befektetőknek szeretnénk megköszönni, akik bizalmat szavaztak vállalatunknak és jegyezték annak részvényeit.

A képen a Megakrán tőzsdei becsengetése látható az Xtend piacra tavaly december elején

Hatalmas megtiszteltetés számunkra, hogy ezzel a díjjal feltörekvő középvállalatként ott lehetünk a tőzsde legnagyobb szereplői között. Ezzel önmagunk számára is magasra tettük a mércét. Természetesen a jövőben is igyekszünk megfelelni befektetőink és a tőkepiac elvárásainak, hogy a MEGAKRÁN Nyrt. hosszú távon is sikeres tőzsdei vállalat legyen.” – mondta Langmáhr Tamás, az Igazgatóság elnöke.

A MEGAKRÁN középvállalati tőzsdére lépésével helyszíni riportban foglalkoztunk.