1. 00:05
 2. 06:30

  Reggeli Monitor Imre Lőrinccel

  Női kvótát vezetne be az Európai Tanács és az Európai Parlament a legnagyobb cégeknél. Hétfőn a Reggeli monitorban természetesen foglalkozunk a témával, mivel két éven belül a tagállami szabályozásban is meg kell jelenjen a jogszabály. Megkezdődött Magyarországon a 19. vizes világbajnokság, ezért megkérdezzük a sportközgazdászt, hogy mennyire jó üzlet ez nekünk, illetve élőben jelentkezik a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke, akivel természetesen beszélünk pólósaink kilátásairól is. Beszámolunk arról is, hogy nőtt a hamis termékeket használó fiatalok aránya az Unióban is és itthon is, de nálunk kevésbé, mint sok más uniós országban. Szó lesz arról is, hogy hamarosan már nem biztos, hogy mindenhol lehet majd magyarul rendelni a Balaton-parton, és hogy az egyre súlyosabb munkaerőhiány miatt elterjedhet a távol-keleti munkavállalók alkalmazása a tó körül. De arról is, hogy az influenszerek is a hatóságok célkeresztjébe kerülhetnek a fiatalok körében villámgyorsan terjedő, illegális elektromos cigi miatt. Mind emellett friss hírekkel és tőzsdei árfolyamokkal várja Önöket a műsorvezető, Imre Lőrinc.

  Belehallgatás:
 3. 11:05

  Menni-Enni

  A menni-Enni mai adásában elsőként egy világbajnok fagylaltmester, Fazekas Ádám igazít el minket és ad tanácsokat, hogy megkönnyítse a választást ebben az igazán nagyon színes fagylalttengerben. Utána egy új, izgalmas és különleges küldetésű szálloda, a budapesti Hard Rock Hotel mutatkozik be. Végül a hazai nyári víziturizmus fejlesztéseiről és lehetőségeiről hallunk.

  Belehallgatás:
 4. 13:05
 5. 13:35
 6. 14:05
 7. 15:05

  ReBrief

  Belehallgatás:
 8. 15:35
 9. 16:05

  Tudatos Fogyasztó

  A Tudatos Fogyasztó rovat mai szakértője Nagy András a Berguson alapítója,a téma a fenntartható mobilitás,támogatások,fogyasztási trendek, minden ami kétkerekű.

  Belehallgatás:
 10. 16:23
 11. 17:10

  Sportérték Mezei Dániellel

  A Sportértékben, Antal-Ferencz Ildikó újságíró lesz Mezei Dániel vendége, Kilőve a holdra - Szekeres Pál, a háromgyermekes vívó c. kötet kapcsán.

  Belehallgatás:
 12. 18:05

  Hétfő - Egy nő

  dr. Lantos Krisztina, a Nemzeti Tehetség Központ ügyvezető igazgatója. A műsorvezető Kutasi Judit.

  Belehallgatás:
 13. 19:05

Reggeli Monitor Nagy Károllyal

Visszafelé sültek el a nyugati szankciók, valójában még mindig Oroszország dönt Európa sorsáról - állítja egy megkérdezett közgazdász. Az Equilor elemzője a forint sorsára és a Magyar Nemzeti Bank lépéseire fókuszál, a Külügyi- és Külgazdasági Intézet kutatójával pedig az uniós csúcs fejleményeit beszéljük át. Szó lesz még a Reggeli Monitorban a hazai átlagkeresetekről, valamint az európai légiipar munkaerőhiányáról is. Az Mfor-Privátbankár.hu munkatársa a szlovén ingatlanpiacról hoz érdekességeket, egyre több magyar fedezi fel ugyanis az országot. Idehaza pedig egy régi-új jelenséget vizsgálunk, egyre többen költöznek többgenerációs házakba. Követjük a vizes-világbajnokság eseményeit, a hétvégi sikerekről Szabados Gábor sportközgazdászt kérdezzük. Fél 7-től várja Önöket Nagy Károly.

2022-06-27 06:35:00

Menni-Enni

A Menni-Enni mai adásában a XIX. századi magyar konyháról beszélgetünk Saly Noémi gasztro- és várostörténésszel annak apropóján, hogy megjelent a „Kalán liszttel stabold be!” c. könyve.

2022-06-27 11:05:00

Monitor

2022-06-27 13:05:00

Kultúr-Trend Magazin

2022-06-27 13:35:00

Pozitív Energia

2022-06-27 14:05:00

ReBrief

A reBrief hírei között szó lesz a Dreher reklámplakát-kiállításáról, a Márka fesztiválszezonra időzített kampányáról, valamint a Samsung kontentmarketingjéről. A szpotszemlében a Soproni új reklámfilmjeiről, az Auchan Korzó új filmjéről és a Groupama új szpotjáról beszélünk. A műsor második felében Kövesdi Gábor, a Brancs közösségi piactér alapítója a vendégünk, akivel a közösségi finanszírozásról és a magyar viszonyokról beszélgetünk. Várja Önöket a műsorvezető, Marosi Viktor, valamint a Mediator két munkatársa: Tóth Gergő szövegíró és Dankó Bence stratégiai vezető.

2022-06-27 15:05:00

Sportérték Imre Lőrinccel

Milák Kristóf nevétől volt hangos a Duna Aréna a hazai rendezésű vizes világbajnokságon. A magyar klasszis 200 és 100 méter pillangón is aranyérmet szerzett, előbbi távon világcsúccsal. A Sportértékben a magyar úszóválogatott szövetségi kapitánya, Sós Csaba értékel. A műsor második felében pedig arról lesz szó, hogy egy friss kutatás szerint egyre többen videójátékoznak idehaza, és az e-sportolók elfogadottsága is javul, bár még megosztó a kérdés: sportnak számít-e az esport?

2022-06-27 17:10:00

Hétfő - Egy nő

Kováts Adél, Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő, a Radnóti Színház igazgatója. A műsorvezető Kutasi Judit.

2022-06-27 18:05:00

 • Gyors kijózanodással fizethetünk, a kriptodevizák összeomlása jó indikátor

  Eljött a pillanat, amikor ezek a múltbeli lépések megbosszulják magukat, és a magas infláción keresztül a vártnál drasztikusabb monetáris szigorításra kényszerítik a jegybankokat. Az orosz-ukrán háború ezeket a folyamatokat csak még jobban felerősítette – foglalta össze az Accorde Alapkezelő vezérigazgatója a Prémium Kategória című műsorunkban.
Az árfolyamtáblázat tartalma jelenleg nem elérhető.

Friss hírek