1. 00:05
 2. 00:10
 3. 06:35

  Reggeli Monitor Imre Lőrinccel

  Tízmilliárd forint keretösszeggel hirdetett meg állatjóléti támogatást az Agrárminisztérium (AM) a méhek állatjóléti támogatásra. A reggeli Monitorban ennek apropóján szó lesz arról is, hogy miért nem vonzó már a fiatalok számára a méhészet, és miért fontos azok számára is több méhcsalád legyen az országban, akik nem szeretik a mézet. Beszámolunk arról is, hogy Különadóval sújthatják az Egyesült Államok olajvállalatait, ha nem növelik kitermelésüket, és arról is, hogy több mint négyszáz töltőállomást vásárolhat a MOL Lengyelországban. És több más mellett arról is értesülhetnek, ha velünk tartanak, hogy miért lesz sokkal drágább idén nyáron a szezonban a Lecsó. Várja önöket a műsorvezető, Imre Lőrinc.

  Belehallgatás:
 4. 11:05
 5. 12:05
 6. 13:05

  Monitor Nagy Károllyal

  A Gazprom bejelentette, hogy mától egy hétre leállítja a szállítást a Török Áramlat nevű gázvezetéken. Ezen a vezetéken jelentős mennyiségű gáz érkezik Magyarországra is. A gázvezetéken szállított mennyiség körülbelül fele a török piacot látja el, a másik fele pedig a görög, az észak-macedóniai, a román, szerb, bosnyák és a magyar piacra érkezik. Az Északi Áramlat 1 gázvezeték szállítási csökkentése is további gondot okozhat a nyugat-európai országokban. Oroszország most már Litvániát is fenyegeti. A balti ország a közelmúltban leállította a szállítást az Oroszországhoz tartozó kalinyingrádi exklávéba vasúton és közúton. Az indok az, hogy a termékek 40-50 százaléka uniós szankció alá esik. Válaszul az oroszok bekérették a moszkvai litván diplomácia vezetőjét, és közölték azt, hogy ha az Európai Unió nem lép közbe a helyzet rendezésére, Oroszország saját jogán fog intézkedni. Katonai megtorlást helyeztek kilátásba. Mindezt az orosz-ukrán háború kellős közepén. Elsősorban azok kötnek házassági vagy élettársi vagyonjogi szerződést, akik nem az első kapcsolatukban élnek vagy jelentősebb vagyonnal rendelkeznek - mondta el a Magyar Országos Közjegyzői Kamara közjegyzője. Egyre többen élnek vele. A legfrissebb tőzsdei- és devizapiaci információkkal várja Önöket Nagy Károly.

  Belehallgatás:
 7. 13:35
 8. 14:05
 9. 14:35
 10. 15:35
 11. 16:05
 12. 16:35

  Tudatos Fogyasztó

  Tudatos gépjárművásárlás,bérlés,árak,meghajtás, egyéb szempontok.Szakértőnk Lakatos Gergely az EuroFleet Zrt. MHC Mobility üzletfejlesztési vezetője.

  Belehallgatás:
 13. 17:10
 14. 18:05

  A Nap Vendége

  Lentner Csaba közgazdász, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem professzora.

  Belehallgatás:
 15. 19:05

Reggeli Monitor Nagy Károllyal

Visszafelé sültek el a nyugati szankciók, valójában még mindig Oroszország dönt Európa sorsáról - állítja egy megkérdezett közgazdász. Az Equilor elemzője a forint sorsára és a Magyar Nemzeti Bank lépéseire fókuszál, a Külügyi- és Külgazdasági Intézet kutatójával pedig az uniós csúcs fejleményeit beszéljük át. Szó lesz még a Reggeli Monitorban a hazai átlagkeresetekről, valamint az európai légiipar munkaerőhiányáról is. Az Mfor-Privátbankár.hu munkatársa a szlovén ingatlanpiacról hoz érdekességeket, egyre több magyar fedezi fel ugyanis az országot. Idehaza pedig egy régi-új jelenséget vizsgálunk, egyre többen költöznek többgenerációs házakba. Követjük a vizes-világbajnokság eseményeit, a hétvégi sikerekről Szabados Gábor sportközgazdászt kérdezzük. Fél 7-től várja Önöket Nagy Károly.

2022-06-27 06:35:00

Menni-Enni

A Menni-Enni mai adásában a XIX. századi magyar konyháról beszélgetünk Saly Noémi gasztro- és várostörténésszel annak apropóján, hogy megjelent a „Kalán liszttel stabold be!” c. könyve.

2022-06-27 11:05:00

Monitor

2022-06-27 13:05:00

Kultúr-Trend Magazin

2022-06-27 13:35:00

Pozitív Energia

2022-06-27 14:05:00

ReBrief

A reBrief hírei között szó lesz a Dreher reklámplakát-kiállításáról, a Márka fesztiválszezonra időzített kampányáról, valamint a Samsung kontentmarketingjéről. A szpotszemlében a Soproni új reklámfilmjeiről, az Auchan Korzó új filmjéről és a Groupama új szpotjáról beszélünk. A műsor második felében Kövesdi Gábor, a Brancs közösségi piactér alapítója a vendégünk, akivel a közösségi finanszírozásról és a magyar viszonyokról beszélgetünk. Várja Önöket a műsorvezető, Marosi Viktor, valamint a Mediator két munkatársa: Tóth Gergő szövegíró és Dankó Bence stratégiai vezető.

2022-06-27 15:05:00

Sportérték Imre Lőrinccel

Milák Kristóf nevétől volt hangos a Duna Aréna a hazai rendezésű vizes világbajnokságon. A magyar klasszis 200 és 100 méter pillangón is aranyérmet szerzett, előbbi távon világcsúccsal. A Sportértékben a magyar úszóválogatott szövetségi kapitánya, Sós Csaba értékel. A műsor második felében pedig arról lesz szó, hogy egy friss kutatás szerint egyre többen videójátékoznak idehaza, és az e-sportolók elfogadottsága is javul, bár még megosztó a kérdés: sportnak számít-e az esport?

2022-06-27 17:10:00

Hétfő - Egy nő

Kováts Adél, Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő, a Radnóti Színház igazgatója. A műsorvezető Kutasi Judit.

2022-06-27 18:05:00

 • Gyors kijózanodással fizethetünk, a kriptodevizák összeomlása jó indikátor

  Eljött a pillanat, amikor ezek a múltbeli lépések megbosszulják magukat, és a magas infláción keresztül a vártnál drasztikusabb monetáris szigorításra kényszerítik a jegybankokat. Az orosz-ukrán háború ezeket a folyamatokat csak még jobban felerősítette – foglalta össze az Accorde Alapkezelő vezérigazgatója a Prémium Kategória című műsorunkban.
Az árfolyamtáblázat tartalma jelenleg nem elérhető.

Friss hírek