1. 00:00

  Trend Night Bukovszky Józseffel

  A Trend Fm különleges zenei válogatása minden nap, este hét és reggel hat óra között. Benne - a teljesség igénye nélkül - jazz, lounge, chill out, soul, blues, folk és világzene, úgy, ahogy máshol még nem hallotta!

 2. 06:35

  Reggeli Monitor Nagy Károllyal és Nestával

  Jelentősen nőtt az utóbbi évtizedben az amerikai társadalom polarizálódása, vagyis nyílik a jövedelmi-életszínvonalbeli olló a szegények, és a tehetősebbek között. – erről is szó lesz a reggeli monitorban. Az új európai uniós szabályok alapján mától Magyarországon is szigorodik a bennfentes kereskedelem és a tőkebefektetési csalás büntetése. Fontos, hogy milyen fűtési rendszerre kötik rá az új, korszerű kondenzációs kazánt – mondta az Energiaklub társelnöke. Júliustól kizárólag újfajta kondezációs kazánokat lehet forgalomba hozni Magyarországon. Emelkedtek az ipari termelői árak májusban az Európai Unióban. Három éve a legkisebb ütemben nőtt a szaúd-arábiai gazdaság az első negyedévben. A befektetők hajtják fel az ingatlanárakat a belvárosban. Nem ritka az 1 millió forintos négyzetméter ár sem egy új fejlesztés esetében, ahol a fejlesztők már a tervezéskor figyelembe veszik a speciális befektetői igényeket – ezekről és sok más érdekességről is szó lesz, várja Önöket Nagy Károly!

  Belehallgatás:
 3. 11:05
 4. 13:05
 5. 13:35
 6. 14:35

  User

  Belehallgatás:
 7. 15:35
 8. 16:05
 9. 18:05

  A Nap Vendége

  Lepsényi István, az NGM gazdaságfejlesztésért és -szabályozásért felelős államtitkára. A riporter Lakatos László.

  Belehallgatás:
 10. 19:06

  Trend Night Bukovszky Józseffel

  A Trend Fm különleges zenei válogatása minden nap, este hét és reggel hat óra között. Benne - a teljesség igénye nélkül - jazz, lounge, chill out, soul, blues, folk és világzene, úgy, ahogy máshol még nem hallotta!

Trend Night Bukovszky Józseffel

A Trend FM különleges zenei válogatása minden nap, este hét és reggel hat óra között. Benne - a teljesség igénye nélkül - jazz, lounge, chill out, soul, blues, folk és világzene, úgy, ahogy máshol még nem hallotta!

2021-10-17 00:00:00

A hét vendége

2021-10-17 06:05:00

Hétvégi Menetrend

2021-10-17 07:05:00

Gyűjtő (ismétlés)

2021-10-17 15:35:00

ReBrief (ismétlés)

2021-10-17 16:05:00

Fintech Világa (ismétlés)

2021-10-17 17:05:00

Hétfő - Egy nő (ismétlés)

Vénusz Edina, a Szent Anna Görögkatolikus Gimnázium és Technikum igazgatója. A műsorvezető Kutasi Judit. (ismétlés)

2021-10-17 18:05:00

Friss hírek

 • BÉT Prémium kategóriából top mobilitási szolgáltatóvá léphet elő az AutoWallis

  Robbanásszerű növekedéssel számol az AutoWallis Csoport 2025-ig, a szeptember végén közzétett, frissített stratégiájában. A második negyedévben is nagyot robbantott a Csoport árbevétele. A jó növekedési ütem és a tőzsdei hangulat visszaigazolja a stratégiát – véli a vezérigazgató.
 • A zöld kötvény, mint vállalati finanszírozási forma

  A KCG Partners Ügyvédi Társulás jogi szakértői úgy látják, hogy napjainkban a környezetvédelem, illetve a fenntarthatóság olyan központi témává vált, mely egyre nagyobb szerepet kap a befektetési döntések meghozatalában is. Az ESG (Environmental, Social, Governance) egy olyan kritériumrendszer, amely figyelembe veszi a környezeti, társadalmi és vállalatirányítási szempontokat, így járulva hozzá a vállalatok fenntarthatósági tevékenységének befektetők általi megítéléséhez.
 • A Google és a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat oktatási programot indít a magyar gyermekek online biztonságáért

  A Google és a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat elindította a Legyél az Internet Ásza! programot Magyarországon. 2022 végéig a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat szervezésében mintegy 44 ezer diák sajátíthatja el az internet tudatos és biztonságos használatát. A gyerekek önállóan, de szüleikkel együtt is felfedezhetik az oktatási célú Interland játékot, és az internet magabiztos felhasználóivá válhatnak.
 • Papírhegyen innen és túl

  Önnek is problémát jelent az a rengeteg dokumentum, amit naponta kezel a vállalkozása? Tudta, hogy a dokumentumok rendszerezése elektronikus formában gyorsítja a munkafolyamatokat? Jöjjön el a Canon Hungáriához október 21-én, ismerje meg és próbálja ki az automatizálás hatékony eszközeit!
 • InnoMax Díj: ismét várják az innovatív ötleteket

  Az Invitech már 12. alkalommal írja ki a pályázatot, amely a fenntarthatóság, az oktatás, az egészség vagy éppen a kultúra területén a digitalizáció segítségével fejlődni akaró közösségeknek kíván támogatást nyújtani.