1. 00:00

  Trend Night Bukovszky Józseffel

  A Trend Fm különleges zenei válogatása minden nap, este hét és reggel hat óra között. Benne - a teljesség igénye nélkül - jazz, lounge, chill out, soul, blues, folk és világzene, úgy, ahogy máshol még nem hallotta!

 2. 06:35

  Reggeli Monitor Nagy Károllyal és Nestával

  Jelentősen nőtt az utóbbi évtizedben az amerikai társadalom polarizálódása, vagyis nyílik a jövedelmi-életszínvonalbeli olló a szegények, és a tehetősebbek között. – erről is szó lesz a reggeli monitorban. Az új európai uniós szabályok alapján mától Magyarországon is szigorodik a bennfentes kereskedelem és a tőkebefektetési csalás büntetése. Fontos, hogy milyen fűtési rendszerre kötik rá az új, korszerű kondenzációs kazánt – mondta az Energiaklub társelnöke. Júliustól kizárólag újfajta kondezációs kazánokat lehet forgalomba hozni Magyarországon. Emelkedtek az ipari termelői árak májusban az Európai Unióban. Három éve a legkisebb ütemben nőtt a szaúd-arábiai gazdaság az első negyedévben. A befektetők hajtják fel az ingatlanárakat a belvárosban. Nem ritka az 1 millió forintos négyzetméter ár sem egy új fejlesztés esetében, ahol a fejlesztők már a tervezéskor figyelembe veszik a speciális befektetői igényeket – ezekről és sok más érdekességről is szó lesz, várja Önöket Nagy Károly!

  Belehallgatás:
 3. 11:05
 4. 13:05
 5. 13:35
 6. 14:35

  User

  Belehallgatás:
 7. 15:35
 8. 16:05
 9. 18:05

  A Nap Vendége

  Lepsényi István, az NGM gazdaságfejlesztésért és -szabályozásért felelős államtitkára. A riporter Lakatos László.

  Belehallgatás:
 10. 19:06

  Trend Night Bukovszky Józseffel

  A Trend Fm különleges zenei válogatása minden nap, este hét és reggel hat óra között. Benne - a teljesség igénye nélkül - jazz, lounge, chill out, soul, blues, folk és világzene, úgy, ahogy máshol még nem hallotta!

Trend Night Bukovszky Józseffel

A Trend FM különleges zenei válogatása minden nap, este hét és reggel hat óra között. Benne - a teljesség igénye nélkül - jazz, lounge, chill out, soul, blues, folk és világzene, úgy, ahogy máshol még nem hallotta!

2018-12-17 00:00:00

Reggeli Monitor Nagy Károllyal

A munkaerőhiány visszafogja az építőipari szektor növekedését, bár a bővülés így is jelentős – reagált az építőipari termelésről szóló adatra a Balla ingatlanirodák tulajdonos-vezetője. A KSH szerint az októberi, éves szintű növekedés 18,5 százalékos volt, míg az év első 10 hónapjában a bővülés elérte a 22 százalékot. A síelni indulók fele köt utasbiztosítást, pedig télen a biztosítókhoz érkező bejelentések 80 százaléka síbaleset miatt történik. A Europ Assistance Magyarország szerint a síbalesetek harmada lábtörés, térdsérülés, kulcscsonttörés, sípcsontsérülés, súlyosabb esetben koponyasérülés is előfordul. A cég kommunikációs vezetője szerint az európai TAJ-kártya nem elégséges a síelőknek, ugyanis még kisebb sérülés esetén is kérhetnek önrészt a kórházak. Egy új törvény jövő évtől lehetővé teszi, hogy az azonos cégcsoporthoz tartozó társaságiadó-alanyok ne külön-külön, hanem együttesen, csoportos társaságiadó-alanyként teljesítsék adókötelezettségeiket. Legalább két vállalkozás kell egy ilyen adóalanyiság létrehozásához, de csak azok a vállalkozások élhetnek ezzel, amelyek legalább 75 százalékos szavazati joggal rendelkeznek egymásban. A következő időszakban egyre nagyobb lesz a volatilitás a piacokon, sok befektető nagy árat fog fizetni azért, hogy megismerje saját kockázattűrő képességét. A buy and hold stratégia már nem működik, a magyar piac részvényei ugyanakkor továbbra is felülteljesítők lehetnek – mondta Cinkotai Norbert, a KBC Equitas vezető elemzője. A kiskereskedelmi forgalom növekedési üteme 15, az ipari termelésé pedig hároméves mélypontra esett vissza Kínában, novemberben. Eközben a kínai gazdaság a lassulás jeleit mutatja, és bár a G20-as csúcs után enyhültek a feszültségek, továbbra is kereskedelmi háborúban áll a távol-keleti ország az Egyesült Államokkal. A vásárlók és a webáruházak is komoly kibervédelmi veszélyben vannak az év végi vásárlási forgatagban- mondta az EY kibervédelmi szakértője. A vásárlókat a bankkártya és a személyes adatok ellopása fenyegeti, a webshopokat pedig a szolgáltatásuk blokkolása, amivel jelentős bevételektől eshetnek el. Várja Önöket a műsorvezető, Nagy Károly!

2018-12-17 06:35:00

Hétvégi Menetrend

Kultúra, gasztronómia, utazás, könyv és zene mindenevőknek a TREND FM-en! A szerkesztő-műsorvezető Kutasi Judit.

2018-12-17 07:05:00

Menni-Enni

2018-12-17 11:05:00

Monitor

2018-12-17 13:00:00

Kultúr-Trend Magazin

2018-12-17 13:05:00

Kultúr-Trend Magazin

2018-12-17 13:35:00

Archichat

2018-12-17 15:05:00

Gyűjtő (ismétlés)

2018-12-17 15:35:00

Archichat (ismétlés)

2018-12-17 16:05:00

Tudatos Fogyasztó

2018-12-17 16:05:00

Monitor Délután ismétlés

2018-12-17 16:35:00

Hétfő - Egy nő

Tóth Zsuzsanna, a Vodafone Magyarország HR vezérigazgató-helyettese. A riporter Kutasi Judit.

2018-12-17 18:05:00

Trend Night Bukovszky Józseffel

A Trend FM különleges zenei válogatása minden nap, este hét és reggel hat óra között. Benne - a teljesség igénye nélkül - jazz, lounge, chill out, soul, blues, folk és világzene, úgy, ahogy máshol még nem hallotta!

2018-12-17 19:05:00

 • Bekavarnak a légiközlekedésbe a karácsonyi fények

  Csillagfény, több mint 6000 fénypont, és akár 300 négyzetméter bevilágítása- ilyen és ehhez hasonló szöveggel hirdet számos internetes oldal karácsonyi lézerfényeket, amely az ünnepi kivilágítás egyik legújabb formája. A lézeres ünnepi fényjátékok elterjedésével ugrásszerűen megnő a repülésbiztonságot veszélyeztető fényjelenségek száma. A HungaroControl ezért arra kéri a lakosságot, hogy fokozottan figyeljenek a karácsonyi lézerfények elhelyezésekor.

Friss hírek

 • A brexit miatt adóparadicsomba költözik a Wirecard?

  Elhalasztotta Theresa May az eredetileg keddre kitűzött, a brexit-megállapodás tervezetről szóló brit parlamenti alsóházi szavazást. Ezzel tovább fokozódott a bizonytalanság Nagy-Britannia kilépésével kapcsolatban, a cégek viszont ettől függetlenül folytatják a mozgolódást.
 • A Kalasnyikovtól az Armatáig

  Oroszország, Nagy-Britanniát megelőzve a világ második legnagyobb fegyvergyártójává lépett elő a Stockholmi Nemzetközi Békekutató Intézet éves jelentése szerint. A listát továbbra is az Egyesült Államok vezeti, a legnagyobb európai gyártó pedig továbbra is Nagy -Britannia. A jelentés szerint orosz fegyvergyártó cégek uralják a piac 10 százalékát, ami 40 milliárd dollárt jelent évente.
 • Az MKB Bank partnere érdemelte ki az Év Vállalkozója díjat

  Az egészség a legjobb befektetés. Ezt vallja az MKB Bank is, így a pénzintézet több oldalról is támogatja az egészséges életvitelt. Júniusban útjára indította #20percegészség programját, amellyel arra kívánja felhívni az emberek figyelmét, hogy mennyre fontos az egészséges életmód. Decemberben az MKB által nyújtott Agrár Széchenyi Kártya hitel is hozzájárult ahhoz, hogy az egészséges, gluténmentes termékek gyártásával és forgalmazásával foglalkozó partnerük, az Amurex GM Hungária Kft. kiérdemelje az Év Vállalkozója Díjat.
 • Megnyílt a TUDÁS-VÁR Miskolcon

  A Miskolci Egyetem felismerte, hogy fontos a fiatalság régióban és városban tartása. Ennek érdekében országosan egyedülálló pályaorientációs programot indított el. Az intézmény hazai összevetésben élen jár a következő generációk, most tizenéves korosztály műszaki és természettudományos érdeklődésének felkeltésében. A mai napon újabb mérföldkőhöz érkezett az egyetemi program, hiszen Dr. Horváth Zita, felsőoktatásért felelős helyettes államtitkár, ByeAlex a Miskolci Egyetem Nagykövete, valamint Deák Csaba, a Miskolci Egyetem kancellárja hivatalosan átadta és megnyitotta a TUDÁS-VÁR Élményközpontot, amelyben két tematikus szabadulószoba, számos látványos, játékos feladat és ügyességi kihívás várja a jövő generáció tagjait, illetve a leendő hallgatókat.
 • A kiszervezés felé mutat a technológiai fejlődés

  Manapság, amikor egy cég üzlete szolgálatába akarja állítani az infokommunikáció legújabb eredményeit, egyre gyakrabban merül fel, hogy szakértő szolgáltatóhoz forduljon.