1. 00:01

  GR Night Bukovszky Józseffel

  A Gazdasági Rádió különleges zenei válogatása minden nap, este hét és reggel hat óra között. Benne - a teljesség igénye nélkül - jazz, lounge, chill out, soul, blues, folk és világzene, úgy, ahogy máshol még nem hallotta!

 2. 06:35

  Reggeli Monitor Nagy Károllyal és Suba Krisztinával

  Több érdekes témával várjuk ma hallgatóinkat a Reggeli Monitorban. A hazai hírek között foglalkozunk az ingatlanpiac egyik ritkán hallott ágával, a bérlakásokkal, pontosabban a programok hiányáról, itt szó lesz a Magyarországon eddig egyedülálló passzívházról is, ami Budapesten, a 13. kerületben épül. Foglalkozunk a készülő közműszolgáltatási törvénnyel. A Települési Önkormányzatok Országos Szövetségének elnökét kérdeztük arról, milyen lépések szükségesek az önkormányzatok részéről a közszolgáltató cégek államosítása és nonprofittá alakítása miatt? Külföldi híreinkben szerepel a Citigroup gyorsjelentése, melynek árbevétele és az egy részvényre jutó eredménye jóval a piac által várt felett teljesített az első negyedévben. Majd az Amazon nagy tervével foglalkozunk, az új, 3 dimenziós kijelzővel ellátott okos telefonnal. Mit tudhat és mennyibe kerülne egy ilyen készülék? Szó lesz arról is, hogy Kína saját devizáját erősíteni. Világszerte elfogadtatná a jüant. Ennek a tervnek az egyik első lépése, hogy Németországgal majd Nagy-Britanniával is megegyezett Peking egy nemzetközi jüan alapú elszámoló ház létrehozásáról. Miért jó ez Kínának és Magyarország profitálhat-e ebből? A stúdióba várjuk Jobbágy Sándort, a CIB Bank senior elemzőjét, akitől az aktuális piaci fejlemények hátterét, hatásait kérdezzük. Várjuk kérdéseiket sms-ben és Facebook oldalunkon.

  Belehallgatás:
 3. 10:36

  Zenei válogatás

  A Gazdasági Rádió zenéi és a legfrissebb piaci hírek, üzleti információk 15 percenként.

 4. 13:06
 5. 15:05

  Virágzó vidékünk Kristóf Gáborral

  A Balatontól a Dráváig húzódó hatezer négyzetkilométer: festői dombok, szelíd lejtőkön virágzó gyümölcsfák, szőlőterületek, nagyvadak lakta erdőségek: Somogyország. A magyar tenger déli partját sokan ismerik, de ahogy távolodunk a Balatontól, úgy tudunk egyre kevesebbet arról, hogy milyenek a mindennapok Somogy megyében. Milyen gondok vannak, milyen problémákat sikerül már megoldani, mit kellene még. A Virágzó Vidékünk sorozat ma a Somogy megyei Törökkoppányból jelentkezik.

  Belehallgatás:
 6. 15:35

  Beszállókártya Lakatos Lászlóval

  Az év elején Algériában és Tunéziában is aláírták azokat a kormányközi és exportfinanszírozási megállapodásokat, amelyek nyomán megindulhat és fejlődhet a magyar és a két észak-afrikai ország vállalkozásai között az üzleti együttműködés. De mikorra születhet meg az első konkrét üzlet, és milyen segítséget tud nyújtani az EXIM a magyar vállalkozásoknak Észak-Afrikában? A mai műsorban erről kérdezem az EXIM ügyfél-akvizíciós igazgatóját.

  Belehallgatás:
 7. 16:06

  Monitor Délután Érczfalvi Andrással

  A mai műsor első összeállításában a Milestone Intézet legújabb kutatását mutatja be Zeitler Ádám tulajdonos-ügyvezető.Miért mentek külföldre a magyar diákok, hogy érzik magukat a vezető brit topegyetemeken és mit tennének másként-többek között erről szól az intézet kutatási anyaga.

  Belehallgatás:
 8. 17:10
 9. 19:06

  GR Night Bukovszky Józseffel

  A Gazdasági Rádió különleges zenei válogatása minden nap, este hét és reggel hat óra között. Benne - a teljesség igénye nélkül - jazz, lounge, chill out, soul, blues, folk és világzene, úgy, ahogy máshol még nem hallotta!

Trend Night Bukovszky Józseffel

A Trend FM különleges zenei válogatása minden nap, este hét és reggel hat óra között. Benne - a teljesség igénye nélkül - jazz, lounge, chill out, soul, blues, folk és világzene, úgy, ahogy máshol még nem hallotta!

2021-05-16 00:00:00

A hét vendége

Nagy Márton, a miniszterelnök gazdasági főtanácsadója. A műsorvezető Szajlai Csaba.

2021-05-16 06:05:00

Hétvégi Menetrend

2021-05-16 07:05:00

Gyűjtő (ismétlés)

2021-05-16 15:35:00

ReBrief (ismétlés)

2021-05-16 16:05:00

Hétfő - Egy nő (ismétlés)

Bedő Beatrix, a budapesti Impact Hub alapítója, angyal befektető, mentor és tréner. A műsorvezető Kutasi Judit. (ismétlés)

2021-05-16 18:05:00

Trend Night Bukovszky Józseffel

A Trend FM különleges zenei válogatása minden nap, este hét és reggel hat óra között. Benne - a teljesség igénye nélkül - jazz, lounge, chill out, soul, blues, folk és világzene, úgy, ahogy máshol még nem hallotta!

2021-05-16 19:05:00

Friss hírek

 • Miért nem lesz hibrid Mokka?

  Nem csak stílusával, formavilágával, és a műszaki tartalom tekintetében akar kitűnni az új Mokka, de a modell hajtáslánc stratégiája is eltér a versenytársakétól. Miközben a legtöbb gyártó kisebb-nagyobb villanymotorok segítségével, úgynevezett mild hibridekkel igyekszik megfelelni az egyre szigorúbb európai kibocsátási normáknak, az Opel legfrissebb SUV modellje csak tisztán elektromos, benzines és dízel kivitelben lesz kapható. És hogy miért? Az Opel Magyarország elektromobilitási felelőse elmondta.
 • Visszatér az olasz futballba a Special One

  José Mourinho nem kis meglepetésre a következő szezontól az idén gyengélkedő AS Roma csapatát irányítja majd.
 • Átalakulóban a magyar irodabérleti piac

  Tovább bővült a budapesti irodaállomány az első negyedévében, csaknem 25000 négyzetméterrel, és a bérlők részéről új igények fogalmazódtak meg az irodákba való visszatérés miatt.
 • Indul a magyar kripto adószabályozás

  A tavaszi adócsomag részeként bejelentett változások alapján az SZJA törvény külön szakasza fog foglalkozni a kriptoeszközökkel.
 • Videópályázattal startol a NÚSZ Zrt. #közlekedjbiztonságosan kampánya

  A Közlekedési Kultúra Napján indítja el #közlekedjbiztonságosan kampányát a Nemzeti Útdíjfizetés Szolgáltató Zrt. (NÚSZ Zrt.). A társaság idén immár harmadik éve csatlakozik a Közlekedéstudományi Egyesület által koordinált programsorozathoz, amelynek keretében a kampány első elemeként általános- és középiskolás diákok számára hirdeti meg közlekedésbiztonsági témájú videópályázatát. A NÚSZ Zrt. az év végéig számos egyéb akcióval hívja fel a figyelmet a biztonságos, kulturált közlekedés fontosságára.