A szakember a társaság felső vezetésének tagjaként Gerald Grace-t váltja, akit február közepén vezérigazgatóvá neveztek ki.

Majubu Dániel 2015-ben csatlakozott az Invitech cégcsoporthoz, ahol jelenlegi kinevezéséig különböző pénzügyi vezetői pozíciókat töltött be.

Ezt megelőzően a Viacom médiacsoporton belül az EMEA-régióban működő leányvállalatok pénzügyi jelentéskészítésének koordinációjáért volt felelős. A szakember a KPMG-nél kezdte pályafutását 2007-ben, ahol az eltöltött 7 éve alatt auditorként főként számviteli és adózási területen szerzett tapasztalatot.

Majubu Dániel a Budapesti Gazdasági Egyetem pénzügyi és számviteli szakán szerzett közgazdász diplomát (BGF-PSZF), valamint ACCA (Association of Chartered Certified Accountants) tagsággal rendelkezik.

Az Invitech Magyarország egyik vezető telekommunikációs és infrastruktúra megoldásszállítója, amely több mint 6.000 vállalati és nagykereskedelmi ügyfelének nyújtja menedzselt infokommunikációs szolgáltatásait. Portfóliójába szélessávú üzleti internet, adatközponti- és felhőmegoldások, valamint hang- és IT-szolgáltatások egyaránt beletartoznak.

A cég infrastruktúráját 10.450 kilométer optikai hálózat, 6.500 hálózatba kötött épület és több mint 3.000 négyzetméteres adatközpont alkotja. A vállalat 23.000 végfelhasználó IT-eszközeit üzemelteti.