Gerald Grace 2017 októbere óta az infokommunikációs cég pénzügyi vezérigazgató-helyetteseként dolgozik. Több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a nemzetközi B2B telekommunikációs szektorban.

Korábban a GTS Central Europe pénzügyi vezérigazgató-helyettesi pozícióját töltötte be, az Invitech-hez történő csatlakozását megelőzően pedig a Six Degrees hoszting és menedzselt szolgáltatásokat nyújtó cégcsoport (UK) pénzügyi vezérigazgató-helyetteseként tevékenykedett.

„Nagy megtiszteltetés számomra, hogy lehetőséget kaptam az Invitech csapatának vezetésére, amelynek során David kiváló örökségére építhetek. Vezetése alatt az Invitech az ICT-piac vállalati szegmensének egyik vezető vállalatává fejlődött" – fogalmazott az új vezérigazgató.

„Nagysebességű optikai és rádiós hálózatunk, valamint Tier III adatközponti infrastruktúránk révén cégünk ideális szolgáltató partnere 6000 vállalati ügyfelünknek, akiknek folyamatosan növekvő igényeit jó minőségű menedzselt adatátviteli-, felhő- és IT-szolgáltatásokkal kívánjuk kielégíteni a jövőben is" – tette hozzá Gerald Grace.

„Nagy örömmel köszöntjük az Invitech élén Gerald-ot, aki a vállalatot a további beruházások és fejlesztések révén a növekedés következő fázisába fogja vezetni" – mondta Szalai Tamás, a CEE Equity Partners befektetési igazgatója.

„Szeretnék egyúttal köszönetet mondani Davidnek, aki az elmúlt években sikerrel irányította a vállalatot, és eredményesen levezényelte a vállalatcsoport lakossági üzletágának, az Invitelnek a Digi csoport számára történő eladását is" – tette hozzá a befektetési igazgató.