A belépőjegy június 25-ig 12 990 Ft helyett csak 9900 Ft, startolj rá!

Az ár tartalmazza a korlátlan borkóstolást, 2000 Ft értékű vacsorafalatokat és a vízfogyasztást.

Az év legnyáribb Winelovers partiján 10 kiállító közel 80 bora közül válogathatsz.

 

 

Kiállító borászatok

Hilltop Borászat - Neszmély

A Hilltop a neszmélyi borvidék büszkesége, harminc év alatt vált az ország egyik legnagyobb és legszebb borbirtokává, amelyben nagy szerepe volt főborászának, Kamocsay Ákosnak. A Kopaszin új arculattal várnak a könnyed, frissítő Hilltop borok, de megkóstolhatod Kamocsay Ákos prémium tételeit is.

Jammertal Borbirtok - Villány

A villányi borvidék szerencsés adottságai között készíti borait a Jammertal pincészet. A hétköznapok kedves boraitól a játékos kísérletezésen keresztül a monumentális nagy vörösökig megtalálhatod a hozzád leginkább illő tételt.

Varsányi Pincészet - Eger

Az egri pincészet igazi partiborokkal vár a parton. De megízlelheted bikavér válogatásaikat és Grand Selection tételeiket is.

Belward Pincészet - Pécs

Nagy szortimenttel érkezik a pécsi pincészet. A Classic borcsalád klasszikus fajtákkal vár, a Campus borcsaládot fiatal borászok fiataloknak alkották, a gyöngyözők pedig frissességükkel csábítanak majd.

Feind pincészet - Balatonfüred-Csopak

Nem hiányozhat a Balaton északi partjáról érkező Feind pincészet sem. Az elképesztő választékkal, csodás tételekkel rendelkező pincészet borai laza hangulatot ígérnek.

Varga Pincészet - Badacsony

Széles borválasztékkal érkezik a Varga pincészet. Érkezzenek a balatoni, az egri vagy a tokaji borvidékről, a könnyű, friss, gyümölcsös és a testesebb, érlelt vargaborok egyaránt népszerűek a vásárlók körében, te se hagyd ki őket.

HedoNick Pince - Badacsony

A fiatal, mindössze három éve működő pincészet tulajdonosa Badacsonyban, a csodálatos Sabar-hegyen vágott bele a borkészítésbe. A 4 hektáron gazdálkodó pincészet borait minden borkedvelőnek érdemes felfedezni.

Kovács Nimród-  Eger

Kovács Nimród idén kifejezetten fiatalok számára készülő borral jelent meg. A friss, gyümölcsös ízvilágú chardonnay reduktív technológiával készült, míg a merlot önálló fajtaborként kel életre egy könnyed vörösbor formájában. Nem érdemes elmenni mellettük!

Thummerer Pincészet - Eger

A pincészet borai mérföldkőnek számítottak az egri borvidék életében. A már jól ismert, és az egészen új boraikat is megmutatják majd a Kopaszin.

Koch Borászat - Hajós-bajai borvidék

A Koch borokon keresztül a Hajós-bajai borvidék terroir-ját ismerheted meg. Két éve az Év bortermelője díjat elnyert Koch Csaba borait tüzetesebben is meg kell ismerned!

Nem érdemes tovább várni a jegyvásárlással. Hiszen olyan sokat vártunk arra, hogy újra együtt lehessünk és koccinthassunk!