Az ügyfelek innovatív, minél magasabb szintű kiszolgálása valamint a koronavírus terjedésének megelőzése érdekében az MKB Bank az elmúlt hetekben számos, az ügyfelek és a fiókokban dolgozó munkatársak egészségét egyaránt védő intézkedés bevezetéséről döntött. A bank közölte, hogy továbbra is azon dolgozik, hogy a lehető legmagasabb szinten garantálja ügyfelei és munkavállalói biztonságát és kényelmét.

Március 25-től az MKB Bank Budapesten a Duna Plázában, az Árkád Örs vezér téri, a Nyugati téri, valamint Szegeden a Kölcsey utcai fiókjaiban vezeti be digitális ügyfélhívó rendszerét, melynek segítségével időpontfoglalási és távoli sorban állási lehetőséget biztosít ügyfelei számára.

Az új rendszer segítségével minimálisra csökkenthető a felesleges helyszíni várakozás és így a tömeggel való érintkezés, valamint a jelenleg használatban lévő sorszámhúzó eszközök érintése is.

A digitális ügyfélhívó rendszer használatáról a www.mkb.hu/tajekoztatas oldalon tájékozódhatnak az érdeklődők.

Az MKB Bank közölte, célja az, hogy teljes fiókhálózatára kiterjessze digitális ügyfélhívó rendszerét.


Kövesdán Gyula, a Linistry Zrt. ügyvezető igazgatója ezzel kapcsolatban a következőket nyilatkozta "Rendszerünk már számos szektorban bizonyította hasznosságát. Az MKB Bankkal rekordidő alatt sikerült bevezetnünk a rendszert, és még az elmúlt hetek távoli egyeztetései sem lassították le a bevezetést. Izgatottan várjuk a folytatást"

Pereczes János, az MKB Bank Nyrt. digitális üzletfejlesztési ügyvezető igazgatója pedig a következőképp látja a fejlesztés: "Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleink valós problémáira találjunk megoldást fejlesztéseinkkel. Bízunk benne, hogy a digitális ügyfélhívó rendszerrel is hozzá tudunk járulni ügyfeleink egészségének megőrzéséhez és várjuk ügyfeleink visszajelzését az új megoldással kapcsolatban."