A projekt sikeres megvalósítása révén a vállalkozás kapacitásának bővítése, infrastrukturális beruházás, az eszközpark technológiai fejlesztése, megújuló energia alkalmazása, a munkavállalók tudásának bővítése realizálódott. A komplex fejlesztés elősegítette a termelési folyamatok költséghatékonyságának növekedését.

A projekt eredményeképpen a fejlesztendő tevékenység végzésének hatékonyságát növelő komplex gyártási infrastruktúra került megalkotásra, mely hatékony eszközparkkal kiegészülve növelte a Dagoplan Kft. versenyképességét. Előzőeken túl a vállalkozás informatikai hátterét is fejlesztették, valamint a projektbe bevont munkavállalók digitalizációhoz kapcsolódó tudásanyagot sajátítottak el.

A telepített napelemes rendszernek köszönhetően a munkafolyamatok végzéséhez kapcsolódó villamos energia fogyasztás jelentős részét megújuló energiaforrással került kiváltásra.

fejlesztés eredményeként a termelési folyamatok hatékonysága javult, a működési költségek csökkentek. A szervezet a versenyképességi mutatók növekedése mentén a változó üzleti környezetben is alkalmassá vált munkahelyeinek megőrzésére, valamint további munkahelyek teremtésére is.