A projekt fő célja volt, hogy a vállalkozás által nemrég vásárolt ingatlant átalakítsa és felújítsa úgy, hogy az a jövőben ki tudja szolgálni raktározási igényüket, hiszen a megnövekedett keresletnek köszönhetően több termék tárolhatóságára volt szüksége a cégnek.

A támogatásnak köszönhetően ez a cél megvalósulhatott, egy 3600 négyzetméter alapterületű, előhűtött élelmiszerek és fagyasztott élelmiszerek tárolására alkalmas hűtőházraktárat alakítottak ki szociális blokkal, valamint az ehhez megfelelő infrastruktúra is kialakításra került, beleértve az elektromos hálózat felújítását és kialakítását is.

Továbbá olyan eszközök beszerzése történt, amelyek technológiai fejlesztést eredményeztek. Ilyen eszközök például a lapmérlegek, kézi anyagmozgató eszközök, targoncák, takarítógépek stb.

A munkavállalók IT-képzésben részesültek, ezzel is hozzájárulva nem csupán kompetenciájuk fejlesztéséhez, de az egész vállalkozás versenyképességének növeléséhez.

A Húsház Hungary Kft. a fejlesztésnek köszönhetően növelni tudta hatékonyságát, szolgáltatásainak színvonalát is a vevői felé, ami hosszú távon több megrendelést, ezáltal magasabb árbevételt fog eredményezni a cég életében.