A projektnek köszönhetően a többi között ingatlan- és infrastrukturális beruházás, eszközbeszerzés, technológiai fejlesztés, illetve energetikai beruházás valósult meg.

A vállalkozás felismerte, hogy jelentős betöltetlen piaci rés van a beszállítói integrátorok körében, ezért a támogatás segítségével a jászberényi telephelyükön egy elektronikai és műanyagalkatrész összeszerelő üzemet hoztak létre a szükséges kiszolgáló (iroda, öltöző, raktár) egységekkel együtt.

A projekt része volt az új ingatlan építése. Az épület bruttó alapterülete 700 négyzetméter. Ennek lett egy több mint 450 négyzetméteres csarnok része, ahol maga az összeszerelés folyhat, az alapanyag készlettárolás és komissiózás a munkaállomásokhoz és a készterméktárolás.

Az épületen belül kialakításra került egy kétszintes iroda és egyéb kiszolgáló blokk is: 2 iroda egy társalgó, egy irattár. Illetve egy szociális blokk (öltöző, mosdó, teakonyha) és egy épületgépészeti helyiség, valamint porta helyiség.

Az ingatlan köré szükséges infrastrukturális beruházási elemek is megvalósultak: közlekedő és rakodó felületek, dolgozói és ügyfélparkoló, kültéri biztonsági rendszer, ipari kapuk, közmű hálózatok.

Az összeszerelő és raktár üzemrészhez szükséges eszközök megvásárlásra kerültek: összeszerelő munkaállomások, raktár eszközök (polcrendszer, targonca, kézi anyagmozgató eszközök).

Bevezettek egy felhőalapú vállalatirányítási rendszert, ami a nagy létszámú kölcsönzött munkaerő és a jövőbeni saját összeszerelő tevékenységük adminisztrációját nagyban megkönnyíteni és egységesíti. Valamint az épületre telepítettek egy 50 Kw-os HMKE méretű napelemes rendszert a fenntarthatóbb működtetés érdekében.

A támogatásnak köszönhetően a HR Direkt Kft. ki tudja használni a piaci rés adta lehetőségeket, ezáltal hatékonyságát és árbevételét növelni tudja hosszú távon.

Projekt azonosító: GINOP_PLUSZ-1.2.1-21-2021-01695