A Mentorban résztvevő cégvezetőknek hetente egy stratégiai házifeladatot kell megoldaniuk, aminek eredményeit a műsorban prezentálják. Az adásokra történő felkészülést a Coach, Dr. Molnár Imre segíti, aki konzultál a versenyzőkkel és támogatja őket a feladatok megoldásában. A feladatok tematikája a kockázatmenedzsment, kommunikáció, üzleti terv készítés, vezetőfejlesztés, vállalati kultúra alakítás és egyéni célkitűzések, valamint mérési technikák definiálása körül alakul.

A műsor nem titkolt szándéka, hogy lehetőséget nyújtson olyan vállalkozásoknak a fejlődésre, akik szeretnének a következő szintre lépni, de ehhez nem feltétlenül állnak rendelkezésükre a megfelelő eszközök.

Dr. Molnár Imre
Dr. Molnár Imre

Az ingyenes tanácsadás és a feladatok ebben nyújtanak segítséget a szakértő tanácsadó szerint:

„egy sikeres változtatási folyamathoz nem csak a katalizátor szerepét is betöltő tanácsadó kell, hanem maga a változás iránt eltökélt vezető és csapata is. A Mentor abban egyedülálló, hogy ide olyan cégek vezetői jelentkeznek, akik eddig is jól csinálták a dolgaikat, de érzik, hogy talán lehetne jobban is. Ehhez készek újat tanulni, változtatni magukon is.”

Annak érdekében, hogy a résztvevők a legtöbbet vegyék ki a versenyből, heti 1-2 munkanapot érdemes rááldozni a készülésre – tette hozzá – hiszen milliókat spórolhatnak vállalkozásuknak azzal, ha proaktívan állnak a feladatokhoz, és nyitottak a Coach támogatására.

A műsor 2021. január 12-én indul, az adásfelvételek péntek délelőttönként készülnek.

Jelentkezési határidő: december 6. éjfél.

A pályázatot itt nyújthatja be.