1989-ben végeztem a gödöllői Agrártudományi Egyetemen. Először a Mezőgazdasági Minősítő Intézetben, majd 14 éven keresztül multinacionális környezetben dolgoztam, a Syngenta vállalatnál. Az ócsai Kísérleti Állomás vezetése után különböző marketing- és projektkoordinációs munkákat végeztem egyre nagyobb területen, szinte minden földrészt érintve. 2007 óta vagyok az Eisberg ügyvezető igazgatója.

A legtöbbet utazásaim során tanultam, az eltérő kultúrákban való eligazodáshoz nagyfokú nyitottságra volt szükség. Hiszem, hogy a fejlődés kulcsa abban rejlik, hogy képesek legyünk lényegre vonatkozó kérdések feltevésére, aktuális élethelyzetünkre, munkánkra, környezetünkre vonatkozóan. Vezetői munkám során igyekszem másokat is az önismeret mélyítésére, a kitaposott ösvény elhagyására inspirálni.

Fontos feladatomnak tartom, hogy mindennap inspirációt adjak kollegáimnak, folyamatos fejlesztésük által a cég állandó megújulását biztosítva. Ehhez nekem is inspirációra van szükségem, mely konferenciákból, könyvekből, kollegáimmal és sok más értékes emberrel történő beszélgetésekből táplálkozik.

Miközben salátát termeltetünk, feldolgozunk és értékesítünk, számos fontos értéket közvetítünk.

A LinkedInen 2 év alatt több mint 8000 követőm lett, posztjaim 150-230 ezres olvasottságot érnek el. Ez bizonyítja számomra, hogy írásaimmal is értéket teremtek.