Az ünnepélyes díjátadóra szeptember 30-án került sor Oroszországban.

A World TravelAwards™ az utazás és turizmus ágazat egyik legrangosabb elismerése nemcsak Európában, hanem az egész világon. A díj után sokan áhítoznak, de csak kevesek részesülnek abban az érdemben, hogy kitűntessék őket.

2017-ben a magyarországi Sixt-et az a megtiszteltetés érte, hogy átveheti a Magyarország vezető autókölcsönző vállalatának járó díjat.

„A díjról neves, idegenforgalomban jártas szakemberek döntenek világszerte. A kitűntetés odaítélésével együtt a turisztikai közösség elismeri a Sixt Magyarország elkötelezettségét, amelyet az elmúlt tizenkét hónapban tanúsított”,- mondta Dévai Gábor, a Sixt Magyarország ügyvezető igazgatója.

„Bízom benne, hogy a díjhoz méltó módon képviseljük a magyarországi autókölcsönző ipart a következő évben is” - tette hozzá.

A 2017-es World TravelAwards™ európai gálaünnepségét szeptember 30-án rendezték meg az orosz Néprajzi Múzeum Márványtermében, Szentpéterváron. A nemzetközi rendezvényen Európa turisztikai vezetői és ismert kulcsfigurái is feltűntek, ígyhelyet kapott az év legrangosabb idegenforgalmi eseményeinek listáján.