1. 00:00

  Trend Night Bukovszky Józseffel

  A Trend FM különleges zenei válogatása minden nap, este hét és reggel hat óra között. Benne - a teljesség igénye nélkül - jazz, lounge, chill out, soul, blues, folk és világzene, úgy, ahogy máshol még nem hallotta!

 2. 06:35

  Reggeli Monitor Nagy Károllyal

  Enyhén emelkedhet idén a Richter árbevétele, a tavalyi stagnálás után. Orbán Gábor a gyógyszergyártó vezérigazgatója szerint 2018 egy nehéz év volt a gyógyszergyártó számára. Elindult a kereskedés az AutoWallis csaknem 16 milliárd forintos tőkeemeléséből származó részvényeivel a Budapesti Értéktőzsde Standard kategóriájában. Az AutoWallis befektetési igazgatója sajtótájékoztatón elmondta, hogy úgynevezett fordított akvizíciót hajtottak végre a leányvállalatok integrálásával, ezért a tőzsdére lépés a szokásosnál hosszabb ideig tartott. A külföldi munkavállalás szigorítását is megérezhetik a Nagy-Britanniában lévő cégek megállapodás nélküli kilépés esetén - mondta a Crowe FST bérszámfejtési és expat szolgáltatások igazgatója. Több mint 1300 milliárd forint lakossági hitelt folyósítottak a bankok tavaly, de a szakértő szerint mindenkinek el kell gondolkodnia a kiváltáson, mert meg fognak emelkedni a törlesztők. Ezek mellett érdekes beszélgetést hallhatnak az OTP elemzőjével, és vezetéstechnikai tanácsokkal is ellátjuk a síelni indulókat. A műsorvezető Nagy Károly.

  Belehallgatás:
 3. 11:05

  Soul History

  Délelőtt 11.00 - 13.00-ig a SOUL History újabb Plus fejezetét Rota Francesco ismét a SOUL History / VOLT Lokál – zenés Talk Show különkiadás köré szerkeszti. A sorozat az Erzsébet téri Akvárium klubban közönség előtt rögzíti a májusban induló 4.évad nyitó fejezeteit a bakelitlemezek, ritkaság felvételek együtt hallgatásával, korabeli pillanatképek, kortörténeti dokumentumok vetítésével és akusztikus mini koncertekkel. A következő különkiadás Vendégei: Dés László, Gőz László és Friedrich Károly, azaz újra összeáll a legendás Fúvós Szekció. Utóbbi két Művész ennek fényében érkezik a mai műsorba, megalapozni a hangulatot jövő csütörtök estére! A szintén SHVL köré épített adás a Step együttes tagjaival pedig az alábbi linken hallgatható vissza: https://www.mixcloud.com/Rota_Francesco/soul-history-plus-34adás-20190125-sh-volt-lokál-7-step-re-várva-zsoldos-dedy-popper-péter/ Tartsanak velünk!

 4. 13:00

  Monitor

  Belehallgatás:
 5. 13:35
 6. 14:35
 7. 15:05
 8. 16:05
 9. 16:35

  Turizmus világa Érczfalvi Andrással

  Mindenkinek adóznia kell!- ez a turisztikai szektor szereplőivel is így van. A Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központ lehet a megoldás az adóelkerülésre? Erről beszélget Érczfalvi András állandó vendégével, Rasztovits Dáviddal, a Digitális Turizmus Zrt. vezérigazgatójával.

  Belehallgatás:
 10. 17:10

  Prémium Kategória Túrós-Bense Leventével

  A kommunikáció hiányával magyarázható, hogy váratlanul érte a befektetőket a Richter gyorsjelentésében ismertetett jelentős leírás, Vágó Attila, a Concorde Értékpapír Zrt. vezető elemzője szerint egy ilyen mértékű értékvesztésre időben fel kellett volna készíteni a piacot. Ráadásul a menedzsment részéről is több kérdés maradt megválaszolatlanul, többek között az is, hogy miért csökkentették a tisztított üzemieredmény-marzsra vonatkozó előrejelzést miközben a bruttó fedezetre vonatkozó kilátások érdemben nem változtak. A műsorvezető Túrós-Bense Levente.

  Belehallgatás:
 11. 18:05

  A Nap Vendége

  Petz Raymund, a GKI Gazdaságkutató Zrt. ügyvezető igazgatója. A riporter Emőd Pál.

  Belehallgatás:
 12. 19:05

Trend Night Bukovszky Józseffel

A Trend FM különleges zenei válogatása minden nap, este hét és reggel hat óra között. Benne - a teljesség igénye nélkül - jazz, lounge, chill out, soul, blues, folk és világzene, úgy, ahogy máshol még nem hallotta!

2019-08-23 00:00:00

Reggeli Monitor Nagy Károllyal

Az elemzői várakozásoknál jobban teljesített az euro-övezeti gazdasági aktivitás augusztusban. Az elemző szerint ugyanakkor még ne nagyon örüljünk. Egyre népszerűbbek a tengerjáró hajós nyaralások a magyarok körében. Nemcsak a karibi térség, az északi tájak is vonzóak. Jól teljesített a turizmus a második negyedévben. A szallas.hu adatai szerint 11 százalékkal bővült az ágazat teljesítménye. Elsősorban az árak emelkedtek. Szinte egész Európában visszafogott lesz idén a körtetermés. Magyarországon a tavalyi mennyiség majdnem negyedével kevesebbre számítanak a szakértők. Ne aggódjanak. Lesz elég pálinka. De szóba kerül az EKB jegyzőkönyve és beszélünk a forint gyengélkedéséről is. Nagy Károly várja Önöket péntek reggel.

2019-08-23 06:35:00

Soul History

2019-08-23 11:05:00

Monitor

2019-08-23 13:05:00

Kultúr-Trend Magazin

2019-08-23 13:35:00

Zenei válogatás

2019-08-23 14:05:00

Mozgásban Varjú Frigyessel

2019-08-23 15:05:00

A Nap Vendége

Czinege Szilvia a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. marketing igazgatója. A műsorvezető Érczfalvi András.

2019-08-23 18:05:00

Trend Night Bukovszky Józseffel

A Trend FM különleges zenei válogatása minden nap, este hét és reggel hat óra között. Benne - a teljesség igénye nélkül - jazz, lounge, chill out, soul, blues, folk és világzene, úgy, ahogy máshol még nem hallotta!

2019-08-23 19:05:00

 • Füst és égés nélkül

  Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) jelentései szerint ma több mint egymilliárd ember dohányzik a világon, és ez a szám – a népességnövekedési előrejelzésekre figyelemmel – 2025-ben is hasonlóan alakul majd. Tehetünk-e valamit azért, hogy a dohányzással kapcsolatos ártalmakat csökkentsük?

Friss hírek

 • Reklámadó: hogyan tovább?

  A 2019-es nyári adócsomag példátlan fordulatot hozott a reklámadó szabályaiban. A jogalkotó határozott időre felfüggesztette a reklámadó rendelkezéseinek alkalmazását – méghozzá év közben –, ugyanakkor magát a szabályrendszert érintetlenül hagyta. Mi áll ennek a hátterében, és hogyan hat mindez a reklámok megrendelőire?
 • Így lehet strandolni az Atlanti-óceán közepén

  Tizennyolc napos hajóút, ebből öt nap megállás nélküli utazás az Atlanti-óceánon. Unalmasan hangzik? Dehogy!
 • Ízes Magyarország: Bor és kenyér ünnepe

  Nemzeti hagyományaink felidézésével ünneplik az államalapítást, az új kenyeret és a méltán híres magyar borokat Siófokon, augusztus 16. és 20. között.
 • Ízes Magyarország: Dunakanyar Sörfesztivál

  Száznál is több sörkülönlegesség kóstolható meg Vác augusztus 17-től 20-ig tartó fesztiválján, ráadásul a legpompásabb kulisszák között.
 • Változás az online vásárlásban

  Mindenkinek fel kell vennie kapcsolatot a bankjával, ugyanis egy hónap múlva csak egy ellenőrző kód segítségével lehet majd vásárolni az interneten.