1. 00:00

  Trend Night Bukovszky Józseffel

  A Trend FM különleges zenei válogatása minden nap, este hét és reggel hat óra között. Benne - a teljesség igénye nélkül - jazz, lounge, chill out, soul, blues, folk és világzene, úgy, ahogy máshol még nem hallotta!

 2. 06:35

  Reggeli Monitor Nagy Károllyal

  A tavalyi év végén is dinamikusan bővült a vállalati hitelállomány Magyarországon. Az MNB adatai szerint decemberben a nem pénzügyi vállalatok hiteladóssága csaknem 7500 milliárd forintra emelkedett, ami 15 százalékkal több az egy évvel korábbinál. Csaknem 20 millió eurós veszteséget könyvelt el a Ryanair a tavalyi utolsó negyedévben. Egy évvel korábban még 106 millió eurós nyereséget realizált a fapados légitársaság. A kerozinár tett be a cégnek – mondja az elemző. Nem csökken a superbowl népszerűsége, az egekben vannak a reklámozás díjai. Négy éves mélypontra zuhant februárban az euróövezeti befektetői hangulatindex. Ezek mellett élő beszélgetést hallhatnak a legfrissebb árupiaci trendekről a Saxo bank elemzőjével, és a Google gyorsjelentés számait az Equilor elemzőjével boncolgatjuk majd. A műsorvezető Nagy Károly.

  Belehallgatás:
 3. 11:05

  Nagytotál Marosi Viktorral

  Ma délelőtt Clint Eastwood „új klasszikusa”, A csempész c. film a témánk, vendégünk Teszár Dávid, a Filmvilág újságírója lesz. Az idős veterán és alkalmi drogfutár Earl történetét valós események inspirálták, Eastwood pedig megfűszerezte mindezt egy kritikus önreflexióval, amelynek egy izgalmas road-movie és egy megható családregény lett az eredménye.

  Belehallgatás:
 4. 13:00

  Monitor

  Belehallgatás:
 5. 13:35
 6. 15:05

  M2M Zóna

  Hiába a sok kütyü, sok szenzor, ha nincs, aki fejlessze és összekapcsolja őket. Óriási hiány van szakemberből a digitális világban. A nagy kérdés, hogyan lehet pótolni őket viszonylag gyorsan. Erre ad választ a PROGmasters nevű vállalkozás. Néhány hónap alatt intenzív tanfolyamon piaci tudás. Lehetséges? Erről faggatom a cég alapítóját, vezetőjét, Filep Szabolcsot. Tartsanak velünk!

  Belehallgatás:
 7. 15:35

  Beszállókártya Lakatos Lászlóval

  2011 óta minden februárban (2012-ben nem) az Utazás Kiállítás kísérőrendezvényeként bemutatkozik Afrika. Így lesz ez idén is, és a szervezők azt ígérik, hogy a 8. HTCC Afrika Expo minden eddiginél látványosabb, nagyobb és interaktívabb, amint írják: zsigeri expo lesz. A mai Beszállókártya című műsorunkban Lakatos László a kiállítás részleteiről kérdezi az expo főszervezőjét, Szilasi Ildikó Hermina Afrika-szakértőt, az utazzafrikába.hu alapító-ügyvezetőjét és természetesen az is kiderül, mitől lesz zsigeri az idei Afrika Expó?

  Belehallgatás:
 8. 16:05
 9. 16:35

  SAP-világ

  Aktuális adásunk tartalmából: atipikus foglalkoztatás várható itthon is? Kijött az SAP éves gyorsjelentése: a telefonban Fekete Beatrix, a portfolio elemzője. Mesterséges intelligencia a teniszben és a hazai vállalatoknál: a stúdióban Varga Zsigmond, az SAP Hungary Kft. üzletfejlesztési vezetője.

  Belehallgatás:
 10. 17:10
 11. 18:05

  A Nap Vendége

  Czirják Ráhel, a Pallas Athéné Innovációs és Geopolitikai Alapítvány Kutatóintézet kutatója, és Gere László a Pallas Athéné Innovációs és Geopolitikai Alapítvány Kutatóintézet senior kutatója. A riporter Lakatos László.

  Belehallgatás:
 12. 19:05

Trend Night Bukovszky Józseffel

A Trend FM különleges zenei válogatása minden nap, este hét és reggel hat óra között. Benne - a teljesség igénye nélkül - jazz, lounge, chill out, soul, blues, folk és világzene, úgy, ahogy máshol még nem hallotta!

2019-04-26 00:00:00

Reggeli Monitor Szűcs Péterrel

Betegség miatt nem utazott el a magyar jégkorong válogatottal Jarmo Tolvanen szövetségi kapitány. a cél az első háromba kerülés az asztanai VB-n. A kibővített CSOK megnövelte a pörgést az ingatlanpiacon. Ugyanakkor az árak folyamatosan emelkednek, és ez tartós is lesz az ingatlan.com szerint. Megugró bevétel mellett zuhant a Bayer nyeresége. Folytatódik a Monsanto botrány. Megnyitott a 26. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál. Utánajártunk, milyen érdekességekkel várják az érdeklődőket. Ezek mellett hallhatnak egy beszélgetést az OTP treasury üzletkötőjével is. A műsorvezető Szűcs Péter.

2019-04-26 06:35:00

Soul History

Délelőtt 11.00 - 13.00-ig a SOUL History idei utolsó Plus fejezetében az Erzsébet téri Akvárium klubban közönség előtt rögzített SOUL History / VOLT Lokál – zenés Talk Show különkiadás 5.estjének felvételét sugározzuk. Francesco vendége két fekete torok tulajdonos, Horváth Charlie és Majsai Gábor, Akikkel klub hangulatban idézik fel az Olympia, Generál, Wastaps, Astor, Tátrai Band, Európa éveket és az azt követő szóló pályákat sok emlékkel, zenetörténeti bakelittel. Sziporkák, élőzene, ritkaság felvételek 2 órában. Jövő héttől pedig hivatalosan kezdetét veszi a 4.évad!

2019-04-26 11:05:00

Monitor

2019-04-26 13:00:00

Kultúr-Trend Magazin

2019-04-26 13:35:00

Rövidítés

2019-04-26 14:35:00

Mozgásban Varjú Frigyessel

2019-04-26 15:05:00

Prémium Kategória Túrós-Bense Leventével

Egy részvény csak annyit ér, amennyit adnak érte - tartja a piaci mondás. A Prémium Kategóriában Túrós-Bense Levente szerkesztő-műsorvezető elemzőkkel, piaci szereplőkkel, kibocsátókkal veszi górcső alá, hogy a papírokat valóban jól árazza-e a piac.

2019-04-26 17:10:00

A Nap Vendége

Hajna Csongor, a Provident Pénzügyi Zrt. vállalati és kormányzati kapcsolatok szakértője és Merényi Zsuzsanna, a Pénziránytű Alapítvány Oktatási Igazgatója. A riporter Lakatos László.

2019-04-26 18:05:00

Trend Night Bukovszky Józseffel

A Trend FM különleges zenei válogatása minden nap, este hét és reggel hat óra között. Benne - a teljesség igénye nélkül - jazz, lounge, chill out, soul, blues, folk és világzene, úgy, ahogy máshol még nem hallotta!

2019-04-26 19:05:00

Friss hírek

 • A vártnál jobban nőtt a Crédit Suisse nyeresége

  Az európai nagybankok közül elsőként tette közzé az első negyedéves gyorsjelentését a Crédit Suisse. Svájc második legnagyobb pénzintézete majdnem 750 millió svájci frankot termelt 2019 első három hónapjában. Ez 8 százalékkal több, mint az egy évvel korábbi nyereség. Az egy részvényre jutó hígított nyereség 0,27 frankról 0,29 frankra nőtt.
 • Az elektromos jármű-töltők következő generációja

  Az innovatív technológiák terén vezető ABB és a Porsche Japan együttműködésre lép, hogy speciális, nagyteljesítményű töltőt fejlesszenek ki a Porsche elektromos meghajtású járműveihez Japánban.
 • Korszakváltás a vállalatok finanszírozásában

  A növekedési kötvényprogram elindításával elkezdődhet egy egészséges verseny a bankhitelek és a kötvénypiaci forrásbevonás között, a vállalati-kötvénypiac likviditásának növelése a tőkepiaci finanszírozás előszobája lehet – mondta a Magyar Nemzeti Bank alelnöke, Nagy Márton a Növekedés.hu-nak.
 • Alkalmazkodás a rend és a káosz frontvonalán

  Rugalmasság, nyitottság és alkalmazkodás címmel szervezett nemrég üzleti klubot az Invitech.
 • Zavartalanul aludhatnak a budapestiek

  Éjszakai repülési tilalom jön augusztustól a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren - jelentette be Tarlós István főpolgármester illetve Palkovics László innovációs és technológiai miniszter.