Több mint 20 éves nemzetközi nagyvállalatoknál és hazai KKV-knál szerzett tapasztalattal a háta mögött hozta létre saját tanácsadó vállalatát. Éveket töltött a pénzügyi szektorban, volt középvezető nemzetközi biztosítónál, dolgozott jogvédelmi területen marketingvezetőként. Sokat tapasztalt marketingügynökségi partnerként és service design tanácsadóként piackutató vállalatnál.

2019-től foglalkozik stratégiai tervezéssel, ügyfélélmény-tervezéssel, kommunikációs folyamatoptimalizálással ügyfelei számára. Saját cége mellett alapító tulajdonosa a Business Floow Zrt.-nek. Tulajdonostársaival céljuk egy magasabb szintű üzleti kultúra építése a KKV-szektorban, ahol a szereplők nem egymás ellen vagy mellett dolgoznak, hanem egymással és egymásért.

Üzleti látásmódja, kreativitása, eszközismerete az, ami a legnagyobb hozzáadott értéket adja, amikor együtt dolgozik ügyfeleivel. A megbízásai során közös gondolkodásra hívja ügyfeleit, hiszen véleménye szerint csak így érhető el a legnagyobb üzleti hatást.