A cég gyorsjelentésében közölte, hogy beruházásai egy része áthúzódott 2020-ra, ezért ezek hatása még nem érződik a tavalyi eredményekben. A mérlegből kiolvasható, hogy a MEGAKRÁN tudatosan bővíti kapacitásait, 2019-ben is több, mint 700 millió Ft-tal növelte a befektetett eszközök állományát. A cég közölte azt is, hogy stabil pénzügyi alapokkal rendelkezik, több, mint 300 millió Ft készpénz áll a rendelkezésére. Likviditási mutatói közül kiemelte, hogy eladósodottsága továbbra is 50 százalék alatti.

 

A saját tulajdonú digitális teljesítésigazolási szoftver továbbfejlesztése jelenleg is folyamatban van. A hatékonyság növelése érdekében a MEGAKRÁN 2019. I. félévében megkezdte egy új, integrált vállalatirányítási szoftver fejlesztését és bevezetését, amely lehetővé teszi a cég üzletmenetéhez kapcsolódó tevékenységek és folyamatok hatékony, és automatizált összehangolását, az alkalmazott célspecifikus szoftverek összekapcsolását.

A MEGAKRÁN Nyrt. az ipari szolgáltató szektor komplex szolgáltatója. Tevékenységének két fő szegmense az emeléstechnikai szolgáltatások, úgy mint daruzási szolgáltatások mobil autódarukkal, személy- és teheremelő gépek bérbeadása, valamint a termelő vállalatok számára biztosított komplett géptelepítési szolgáltatások. A vállalat a fentiek mellett olyan kiegészítő szolgáltatásokat is nyújt, mint az emeléstechnikai biztonsági termékek forgalmazása, és emeléstechnikai, szakértői tanácsadás.

A cég részvényei a Budapesti Értéktőzsde kis- és középvállalatok számára létrehozott Xtend kategóriájában forognak. Utolsó záróértéke 3700 Ft.