Kevés embernek adatik meg annyi kaland az életében, mint a Natura Hill Zebegény vezetőjének és társtulajdonosának. Fiatalon az utazás volt a mindene, egyik legnagyobb élménye a Galápagos-szigetek megismerése volt, az Antarktiszra tervezett utazása viszont már elmaradt, helyette későbbi férjével motorral járták be egész Európát, most pedig a gyerekeikkel lakóautóval kirándulnak. Adriennek kislányként is voltak álmai, akkor még papírboltos vagy színésznő szeretett volna lenni, de végül Oxfordban tanult és közgazdász lett. Ezt követték a multivállalatok menő pozíciói, ahol persze a sikerek sem maradtak el. Foglalkozott marketinggel, sales-szel, majd a Procter & Gamble Las Vegas-i konferenciáján a marketing és sales területén elérhető legmagasabb díjat is átvehette. Felfelé ívelt a karrierje, valami mégis hiányzott.

Most már tudja, hogy két gyermeke mellett ez a Natura Hill, ami 10 év alatt nem csak egy ékszerdoboz lett a pihenni vágyóknak, hanem az az otthon is, amit férjével megálmodtak a családjuknak. Férje szeretett bele Zebegénybe, először kiválasztották a környéket, majd utána kezdtek a telekkeresésbe. Végül ráleltek a kéthektáros birtokra, aminek minden pontjáról Pazar a Dunakanyar panorámája. A vendégház és étterem a település volt szőlőhegyén helyezkedik el a Duna fölött, a Börzsöny kapujában. A tulajdonosok nemcsak ott élnek, ahol vendégül látják az érdeklődőket, hanem az asztalra is kizárólag olyan étkeket készítenek, amiket maguk is szívesen fogyasztanak. Ez utóbbi Adrienn szerint garancia a minőségre és a helyi ízek átadására.

A birtok egy terasza. Fotó: naturahill.hu

A társtulajdonos az interjúban őszintén beszél a sikerek mellett az útkeresésről, a hitellel terhelt, vendéglátói tapasztalat nélkül épített vállalkozásról, a gyerekek születése mellett felvállalt építkezésről, a covid alatti túlélésről, személyes elakadásokról és választásokról, illetve arról, hogy mi mindent kell „beáldozni” úgymond a fenntarthatóság oltárán. Elárulja, hogy még néhány éve is sokan zöld ufónak tartották őket, amikor fenntartható étteremről, szálláshelyről vagy slow food irányzatról beszéltek, mára pedig az egykori szántó helyén ott áll Magyarország első Michelin-ajánlással is elismert fenntartható étterme.

Kutasi Judit interjúja itt hallgatható meg.